Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
v autě mám po původním majiteli pověšené kuličky na WC, jako odpuzovač kun či hlodavců.
Nemám s tím zkušenost. Funguje to?
Po jakém čase by se to mělo vyměnit?
Teď jsem to viděl v obchodě.
Děkuji
Někomu to fumguje, někdo přísahá na elektronický plašič, slyšel jsem že funguje i pytlík s lidskými vlasy, určitě funguje tygří, či lví hov*o ( ale těžko se shání, v ZOO na to mají pořadník) Nám funguje parta koček, která (jak jsem zjistil na kamerách) brala jako výbornou zábavu honit se s kunou okolo aut.
Protože pozná trus velkého predátora a chápe to tak, že si označil své území . Jak jsem psal, já se spokojuji s obyčejnými domácími kočkami, ale od známého ze ZOO právě vím, že se na tygří hovno fakt čeká
Tady k tomu máte i článek, můžete si počíst. Ale u vás bude možná dostupnější i mědvědí hov*o přímo z lesa... ceskolipsky.denik.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.