Nejste přihlášen/a.
![]() | Kia-1-1.m4a | 531.92 kB |
S názorem na autorizovaný servis bych souhlasil. Oni mají špičkové vybavení, ale jinak bych řekl, že platí: "Kdo umí, ten podniká, kdo neumí, dělá v autorizovaném servisu".
Hoši, hoši, to je tvrzení stejné váhy, jakože mám špatnou zkušenost se ženama. Já jsem naopak se svým autorizákem roky spokojen, poté co jsem udělal několik fakt nehezkých zkušeností s garážovými fachmany.
Je nezbytné zjistit přesně, kdy a za jakých okolností zvuk vzniká, abych byl schopen posadit technika vedle sebe a zvuk mu předvést. Pak není žádný problém ani s kravaťákem. Když někam dojdu, že mi to občas někde cvaká, nebo rachtá, tak to vyřeší maximálně jasnovidec. Mě to nedávno dělal blbý plech u vejfuku a týden mi trvalo, než jsem zjistil, že to začně dělat až po pár kilometrech jízdy a jen při 2100 otáčkách. Jindy ne. A taky už jsem v tom prvně viděl načatý ložisko, nebo závadu motoru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.