Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde odemknout kufr

Od: boda® odpovědí: 5 změna:
Dobrý den.
Mám Golfa 6 5k1 r.v.2012
Při odemknutí auta se mi neodemkne kufr.Musím použít prostřední tlačítko na autoklíči.
Přitom před cca 14 dny při odemčení auta se Odemkl i kufr.Zadní stěrač funguje.Kabely v průchodce jsou v pořádku.Dal jsem novÿ zámek ale nepomohlo.Díky za radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

3x
Proč jsi dával nový zámek, když to tím evidentně nemůže být?
Já měl vadu v jednotce centrálu. Občas nešel proud do kabeláže k zámku. Po výměně jednotky problém odstraněn.

hodnocení

0x

A předpokládám, že je tam mikrospínač v tlačítku pátých dveří... Ten je OK? Ten bývá nejčastěji "sežraný" vlhkem a stářím... To je nejčastější závada u většiny značek ...

Spíš hledej někde v návodu či na foru jak to nastavit, protože lze nastavit jenom samostatné otevírání kufru na DO, tak si myslím, že sis to prostě nějakou kombinací pouze přeprogramoval na otevírání "pouze DO"...

Teď jsem si stáhnul návod na obsluhu a věřím, že to bude tím mikrospínačem na madlu dveří... Zkus ho propojit drátem...

bear

Přikláním se k tomu také. Ty mikrospínače opravdu odchází.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]