Zdravim koupil jsem si fungl novou fabii a ma najeto kolem 70 km je takovy najezd v poradku mam pocit ze to uz neni nove auto ale ojete? Znami meli u noveho auta vzdy najezd do 10 km proto se ptam.
Výrobci musejí část nových aut zkoušet na válcové zkušebně jestli jsou parametry (emise) v pořádku. Při takové zkoušce na válcích se nějaké kilometry ujedou. Třeba máte štěstí a vaše auto bylo takto ověřeno že je v pořádku.
A to ještě tuším že přístrojovka má z výroby nějakej transportní mód, aby se nějaká předprodejní manipulace na pocitadle neprojevila, až po přepnutí se počítadlo aktivuje.
bear
Bery... má. Je tam.
007cz
Je tam ale kilometry počítá, jsou jen omezeny některé většinou komfortní funkce.
Nová auta se přepravují na autopřepravníku ať už vlakem, tak na kamionu či nákladních autech s plošinou. To je to, proč mají auta nájezdy do 10km. Jestli někdo přejel z pobočky do pobočky po vlastní ose, tak najel těch 70km. Ušetřili za přepravu.
Vpořádku to není, ale já osobně bych toto neřešil, pokud během přepravy na autě není jediná vada.
To jsou teda problémy..Já bych odstoupil os smlouvy..protože to není NOVÉ..je to OJETÉ Nechci být hnusný,ale proč jste jim to "neomlátil o hlavu",když jste tu "ojetinu" přebíral?
Nové auto nemá poznávací značku, tudíž nemohlo být převáženo ani předváděno po veřejné komunikaci. Většinou mají najeto kolem 7km. Jak k tomu došlo se ptejte prodejce ale je to celkem bezvýznamný údaj.
Může dostat převozní značku, stejně jako když si vybíráš auto v autobazaru
007cz
Nevím jak funguje převozka ale autosalony je nepoužívají není důvod.
bear
Důvod myslím právě že je. RZ je přidělena přímo pro nového majitele. Nedějí RZtu od dealera. Taky si může díky tomu vybrat vlastní na přání, atd...
007cz
Důvod není jelikož nové auto se po vlastní ose nikam nepreváží na veřejnou komunikaci se nesmí vůbec dostat. Ano zákazník odjíždí ze salonu se značkou a pojistkou. Jak je to u prevozky s pojištěním?
bear
Pojistka se sjedná na převozku. Nebo ne? Auto se přece na převozkách dá převážet i ze zahraničí. Nebo ne?
007cz
Salon prodá stovky aut, prevozka hromadná, vyřizovat na každé auto zvlášť? Pojistka i havarijní? Zaplatí pojišťovna škodu na novém autě. Do jaké výše? Poškodim nový vůz, vytáhnu ze šuplíku prevozku a pojišťovna platí? Asi ne, zbytečná debata, takhle to nefunguje.
chorydnes
Takže kdy místní autosalon skládá nova auta z náklaďáku na veřejné komunikaci, mám na ně zavolat policajty? Když se na ni nesmí vůbec auto dostat...
Pojistka je univerzální a vztahuje se na RZ. Je pěkně mastná...
007cz
Redbull konečně něco konkrétního, i když je to jedno jelikož tyhle drahé srandy žádný autosalon nepoužívá nemá důvod. Nové auta se složí v areálu firmy a firmu opustí až s novým majitelem se značkou, přihlášené, pojištěné. Pokud je někdy situace, že je potřeba převézt z pobočky na pobočku tak se naloží na odtahovku a jede se. Nové auto nikdo nebude převážet po ose (nikdo rozumný).
007cz
Ještě se zeptám, jde sjednat havarijní pojištění na ty manipulační značky.
Do spousty (možná většiny) autosalonů není vjezd pro autopřepravník, ani by se tam nevešel. Nejen ve velkých městech se auta skládají běžně na silnici a kolikrát i o několik ulic dál (v D dokonce mimo město). Na značku existuje držák s přísavkou, přendat ji z auta na auto je na 10 vteřin. Ano, pojistit lze. Ale není potřeba. Přepravce má poj. odpovědnost.
007cz
10 vteřin, vyplnit a vést knihu jízd ještě něco, nečetl jsem to celé...kde to nejde tak každý těch pár metrů do firmy přejede.
To už dneska funguje "samo", kniha jízd se nevede jako dříve do sešítku. Každý vůz má QR kód, na přebírání a kontrolu je apka, vše dohledatelné (kdo, kdy, ...). Dodávka aut není jako když přijede tatrovka s fůrou písku.
007cz
Výrobce, dovozce nebo prodejce, kterému byl povolen manipulační provoz, je povinen: užívat tabulky s přidělenými zvl. značkami pouze za účelem manipulačního provozu vést záznam o každé provedené jízdě v knize jízd používat při manipulačním provozu pouze silniční vozidlo, které opatřili tabulkou s přidělenou zvláštní registrační značkou vybavit před zahájením jízdy silniční vozidlo dokladem osvědčujícím přidělení zvláštní registrační značky a knihou jízd se záznamem o prováděné jízdě mít po celou dobu trvání manipulačního provozu sjednáno pojištění odpovědnosti za škody způsobené při tomto provozu. Ale zkušenost nemám...
Vše splněno. Kniha jízd se nevede pro VOZIDLO (tedy kolik vozidel, tolik knih jízd), ale k REGISTRAČNÍ ZNAČCE (tedy jedna RZ = jedna kniha jízd). Vezmu si RZ, přicucnu na auto, naskenuju do apky QR, klepnu na číslo RZ (pokud máme více), jedu. V el. knize jízd je moje jméno, datum a čas, vozidlo dle QR (VIN), Km, trasa. Pokud trasování vypnu, ťuknu jen odkud+kam, km. Při kontrole předložím info v apce, pokud nestačí, jsem schopen vytisknout na pět kliků historii jízd s jednou RZ třeba pro sto posledních jízd nebo pro sto posledních aut.
007cz
Asi takhle má vypadat kniha jízd? 10 vteřin? Na rozdíl od zelených převozek jsou tyto značky přenosné. Prodejci a výrobci je proto sundávají a umisťují na další vůz. K tomu si vedou vlastní evidenci. Plechové registrační značky navíc vyžadují vést řádně plněnou knihu jízd s těmito údaji: jméno a příjmení řidiče, předpokládaná doba jízdy, vyznačení trasy, kterou automobil pojede. Tak pokud je to tak tak je to super, ty značky jsou majetek servisu či dopravce.
Viz výše. Co v tom vidíte za problém? Značka je plechová a samozřejmě se přendavá. Nové vozy nemají plastové rámečky na RZ. I když je později mají, manipulační RZ se do nich nedává. Jestli jste někdy vyndaval RZ z plastového držáku tak víte, že ten držák po prvním použití už nevypadá jako nový (čest výjimkám). Tabulky jsou většinou salónu, protože dopravci jsou často PL, SK, RO atd. a ti je namají.
Proč by autosalon (a autobazar) neměli potřebovat manipulační značky? Jak by se dělaly zkušební jízdy s klienty?
km
arne1: ano, máte pravdu, nedává to smysl
007cz
Prodejce má na zkušební jízdy předváděcí vozidla,je tu řeč o novém nikoliv bazar, myslíte, že když si koupíte nové auto tak prodejce v něm povozí ještě několik zákazníků. Redbull pokud jsi dopravce a doruciš vůz do salonu tak jak popisuješ, dle zákona,nač bude mít tohle ještě prodejce s autem se už po veřejné nemanipuluje,vše probíhá v areálu firmy.
>007cz . Rád zopakuji. Dopravci jsou min. z 50 % firmy z Polska, Slovenska, Rumunska, Maďarska atd. Ti samozřejmě CZ manipulační značky nemají. Musí je mít salón. Stejně Češi běžně vykládají v D, B, AT, SK, H, F atd. a nemají značky každé země. Ty CZ RZ tam nelze použít. Ovšem nevykládej si to tak, že se to dodržuje na 100 %. Pokud je to opravdu cesta jen v ulici nebo z ulice do ulice, žádný značky se neřeší. Ale auta se skenují, to je součást přejímky tak jako tak. Podle předpisů by se stejně nemělo manipulovat s jakýmkoliv nákladem na komunikaci. Ale na složení soupravy je potřeba volný plac v délce tak 27 - 30 metrů. To má málokdo. A plac na otočení nemá skoro nikdo.
007cz
U nás (v CZ) se snad všechna auta vozí z Jenče. Přijede kamion, složí na oplocené parkoviště firmy,prodejci přeberou, pak se udělá předprodejní servis umeje atd.tím to končí. Na verejnou komunikaci se auto nedostane,nikam se nepreváží.Jak je to v zahraničí nevím.
V rámci EU se na auta platí clo (příklad Kia, VW, Audi)? Všechna auta ze zemí mimo EU se skládají v Jenči kvůli proclení? To snad ne... . Pojem "kabotáž" znáš? Přijet může dopravce, který ten kšeft vezme. Je jedno, kde firma sídlí.
007cz
Tak třeba ta Kia se vozí z Koreje, na Slovensku se vyrábí jen Ceed a Sportage a i ta výroba v létě končí. Bude se vozit z Mexika. Na Slovensku se bude vyrábět jen EV...víme.
Nevím jak je to teď, kdysi jsem jel stopem ze středních Čech do Brna, svezlo mne auto, řídila ho nějaká paní, z konverzace co vedla se spolujezdkyní jsem dospěl k názoru, že je to nové auto a vezou ho do nějaké Mototechny. Zkusil ses na ten nájezd zeptat v tom autosalonu co jsi to auto koupil?
Ano uz sem se ptal bylo mi receno ze bylo vybrane pro hlubsi,funkcni testovani jestli vse funguje spravne a ze vybiraji jedno auto z nekolika na tento test a pak jsem nasel v prihradce certifikat o tomto testu s ukoncenymi km jak sem psal vyse...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.