Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GOLA - doporučte střední sadu

Od: gola odpovědí: 10 změna:

GOLA - doporučte střední sadu goly nějakou kdo jste si kupovali, na auta, střední až větší...

něco z allegra temu, prostě za levný peníz

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

2x

Já si koupil před x lety obyčejnou YATO a funguje jak má.

Taky mam par věcí od Yato a souhlasim *palec*

hodnocení

0x
Ja mám léta střední i jednu velkou golu od Sonic a dělam s ní furt a drží
A jen perlička dcera dela v kaufu a za 25kč měli ráčny od parkside bohužel mi stihla vzít uz jen 3 *smich*
Ale sem zatim mile překvapen sice sem jestě nezkoušel bejt na ráčnu hrubej ale bežny prace na voze dává zatim s přehledem

asd1
hodnocení

0x
To je všecko loterie.. musíš projíždět recenze, zamer se na negativni a musíš umet vyřídit kecy od zkušeností.. Mám velkou z Lidlu v Německu a je dobrá, ale to je nejakych 8 let zpět,dnes může být úplně jiná.

bear
hodnocení

0x

Začínal jsem golou FESTA.

Dnes už jen Wurth.

pepik

Tak to mas tak za dvacku jo?

milanb
hodnocení

0x
Takovou vec bych urcite nekupoval v cine, ani v polsku. Ja kupuju kvalitni naradi, vyplati se to, protoze se na nej muzu spolehnout.

hodnocení

0x

Kdysi jsem si na aukru koupil za pár kaček sadu- malá1,4" od 5mm do 13mm velká 1,,2" od 13 mm po asi 27mm šroubovák a nějaké bity (část ztracena) obě ráčny byť jsou ale místo nich jsem dal kvalitnější -špatná aretace l-p chod, výměna pár oříšků-malý 13mm (ztráta) velký, 13mm - strhlé hrany díky špatnému nasazení na šroub,trhák 1,4"-při pokusu povolit poloosu se ohnul ale ořech z dané goly zvládli i práci s povolením na rázovém utahováku! a dále odešlo zavírání "futrálu"-. jinak spokojenost ale na profi práci to není.

hodnocení

0x
Mám asi 15 let 1/2 +1/4 o Obi sadu Lux v plechovým kufru za cca trojku a zatím drží snad všechno z ní, jen malá rácna už občas špatně zapadne a proskočí. Ořechy běžně používám i k rázovému utahováku Yato s údajnými 1560Nm, u zrezlych šroubů do ořechů a prodluzovaku mlátim palicí.
Pak mám ještě sadu z Lidlu, velkej kufr s nástavci a klíči i ve víku, cena už nevím, do dvojky, je tam toho plno, ale ve vlhky garáži to rezne.

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, mám doma delší dobu sadu BGS a pohoda. Taky jsem měl v ruce Honiton či Parkside či prostě Lidlovku a zdá se OK. Kopie BGS je patrně tohle - chce to vyzkoušet: cs.venda.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]