Nejste přihlášen/a.
GOLA - doporučte střední sadu goly nějakou kdo jste si kupovali, na auta, střední až větší...
něco z allegra temu, prostě za levný peníz
Kdysi jsem si na aukru koupil za pár kaček sadu- malá1,4" od 5mm do 13mm velká 1,,2" od 13 mm po asi 27mm šroubovák a nějaké bity (část ztracena) obě ráčny byť jsou ale místo nich jsem dal kvalitnější -špatná aretace l-p chod, výměna pár oříšků-malý 13mm (ztráta) velký, 13mm - strhlé hrany díky špatnému nasazení na šroub,trhák 1,4"-při pokusu povolit poloosu se ohnul ale ořech z dané goly zvládli i práci s povolením na rázovém utahováku! a dále odešlo zavírání "futrálu"-. jinak spokojenost ale na profi práci to není.
Zdravím, mám doma delší dobu sadu BGS a pohoda. Taky jsem měl v ruce Honiton či Parkside či prostě Lidlovku a zdá se OK. Kopie BGS je patrně tohle - chce to vyzkoušet: cs.venda.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.