Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Rád bych věděl proč mi auto stále mírně táhne doprava a sjíždějí se mi všechny pneumatiky pouze z pravé strany. Tzn. levé kola zprava a pravé kola také zprava.
Jedná se o Audi Q7, 3.0 tdi 180kW, 2013. Auto bohužel táhne doprava v tahu, volnoběhu i brzdění. Také když auto zvednu na vzduch. podvozku na offroad i na nejnižší úroveň dálnice. Všechny zavěšení ramen jsou bez vůlí. Ložiska neváznou, brzdové kotouče a desky nové a nepřibržďují. Vzduchové měchy bez vady, tlumiče v pořádku. Geometrie provedená laserová. Kola vyvážená a správně nahuštěná. Prohození kol všech kombinací nepomáhá. Letní pneu 275/45 R20 stejný problém. Jiné kola 255/55 R18 půjčené od kamaráda, které mu na jeho Q7 jedou rovně, stejný problém tahání doprava. Seřízení, kalibrace volantu v pořádku. Seřízení výšky vozu v pořádku. Posilovač servořízení netahá na žádnou stranu. Auto nebylo bourané ani ťuklé. Zkoušel jsem i pneu podhustit i přehustit. Pořád stejné.
Již mě nic nenapadá v čem může být problém. Jedině že geometrie je provedena špatně.
Prosím o posouzení informací a možnou příčinu tahání vozu doprava.
Děkuji a přeji hezký den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.