Ahoj..Už i u nás na čerpačkách máme "bezemisní naftu" HVO100..Mám pár starých dieselů a chci to zkusit..Je potřeba nebo je nutné do toho taky lít VIF? V zimě zimní a v létě letní? Díky za rady
Někde jsem četl, že ta HVO hůř maže a tudíž není pro starší diesly úplně vhodná, jinak sama o sobě by měla být dostatečně kvalitní..aby ne, u nás za ní chtějí 40,40 Kč.
Dneska jsem to natankoval a přidal VIF..tak uvidíme Pak podám zprávu Můj Renault zkoušel papat i technický benzín s hydraulickým olejem,takže HVO bude pro něj mňamka
Natankoval jsem to tedy..Na emise se sice nechystám,ale když si dáchnu k výfuku, tak žádný smrad opravdu necítím..uvidíme dále,časem ..Zkusím ještě další stroje,které si občas zahulí
HVO (XTL) je bionafta, do tdi rotacky a podobnych motoru dobry (je to rafinovany rostliny olej), ale do jinych motoru ktere na to nejsou delane bych to nedaval. Maximalne nejak mixoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.