Nejste přihlášen/a.
potřebuju poradit povinné ručení od kooperativy které jsem zakládal 3.11.2006 standart platil jsem 5756za rok, jezdím bez nehod mám felici 1.6 1999 ale nevím kolik mám bonus dnes mi přišla složenka zaplacení na příští rok a bylo tam 5761kč .prosím kolik by jsem měl platit jestli je tato částka správně.
Záleží jakou máte variantu, Kooperativa měla dvě. U jedné se počítalo za každý bezeškodný rok 5% a u druhé dražší počítali 10%.
Takže by jste mněl bonus 20 a nebo 40%. Kooperativa , ale patří mezi nejdražší poj. Manželka za 1.6 platí na příští rok 2854Kč a pojistku sjednala o rok později (říjen 2007 před tím žádné auto neměla)
Zadejte si vaše údaje do kalkurátoru a uvidíte , že se dotanete na poloviční cenu než u Kooperativy. Ještě máte čas vypovědět smlouvu na příští rok , když začíná až 3.11.2010.
Mrkněte třeba sem povinne-ruceni.com/...
jak jsem psal že mám smlouvu od 3.11.2006 5756kč tak mám ten nižší tak že 20% bonus ale proč ta častka je furt vyšší 5761kč na příští rok i kdyby zvyšovali tak s toho bonusu20% by se mělo odečíst cca 1151kč prosím o vysvětlení moc to mu nerozumím.
Vysvěltení je jednoduché každým rokem Kooperativa zvedá základní sazbu a tím pádem i když přibývá bonus tak částka zůstává zhruba stejná. Zkuste dát údaje do toho odkazu na kalkurator a uvidíte , že Kooperativa bude na konci tabulky jako jedna z nejdražších. Prostě pryč od ni a dát se k jiné poj. Já mám 2.5 litra a platím 2980 ročně (plný bonus) o 1.6 manželky jsm už psal.
Vemte to asi takto.Za bezškodný průběh pojištění máte sice bonus 5-10%,ale každým rokem se pojistná částka o určitá procenta navyšuje,tak že v konečném důsledku platíte stále dost.najděte si výhodnější pojišťovnu. povinne-ruceni.com/...
ze zkušenosti u pěti aut, každý rok mi přijde poděkování za pojištění bla bal a nabídka na další rok. VŽDY jí ihned vypovím a mám dva měsíce na to sehnat levnější. Ještě se mi nestalo, abyh nesehnal levnější, proto ŠKODA 120 830Kč, Rapid 930Kč, Fabia 1800Kč, Punto 1830Kč, Leon ...to si teď nevzpomenu, ale někde jsem to zde psal.
Ten kdo souhlasí s cenou od pojištovny hned na poprvé, je rozhazovač peněz.
doplněno 03.09.10 11:06:omlouvám se, že jsem napsal pět aut, ale už jich obhospodařuji 6!
(dobře že jsou komunisti v pr...)
No to jo ,ale to pov. ruč. 144 Kč na rok za komančů bych bral.
Jo a tu 120 to počítej jako 1/2 auto, takže s tím rapidem opravdu těch 5 :D
Are,
dneska je krásně, ..."No to jo ,ale to pov. ruč. 144 Kč" a plat 1800Kč hrubého? nebo uklizačka dostává 3Kč na hoduni, takový prachy a ješě neuklízí...
prosím nenadávat, že odvádím diskuzi jinam. Ale nedalo mě to.
stačí s e podívam na inernet an stránky ipojistení.cz a zjistíte, že Kooperativa nabízí to samé povinné ručení, které teď momentálně máte za částku minimáně o 2 tisíce nižší, vytiskněte si to a jděte hned na pobočku, že chcete novou výhodnější smlouvu s cenou, jakou nabízí makléř na netu, nebo nižší, srovnatelnou s ostatními pojišťovnami, kooperativa má v povinném ručení také pojištění proti živelné události, zeptejte se pražáků, kterým nedávné krupobití poničilo auta, jak ej to pojištění najednou příjemné a výhodné... proto nemusí být K tak levná jako jiné, například Slavia, ale neplaťte víc než musíte...buďte asertivní a rozhodní a nedejte se ukecat, pracovníci -pracovnice pojišťoven mají možnost kouzlit s firemmním software tak, aby jset byl spokojen i Vy a aby nepoškodili svého zaměstnavatele a současně si Vás jako klienta udrželi...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.