Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ecall fabia combi 3

Od: david1 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.V roce 2021 jsme kupovali novou fabii combi 3.

Chtěl bych se zeptat na ecall. Nikde tam červené tlačítko nevidím, ani nevím kde je.

Má toto auto ecall?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
To sice nevím, ale podle dnešního článku na seznamu ten systém stejně přestane fungovat s ukončením provozu 2G sítí a tím pádem starší auta jím vybavená přestanou splňovat podmínky pro úspěšné absolvování stk...
Co je na tom pravdy netuším, mám starší auto bez. Ale auto z 2021 by mít povinně mělo, už od 2018, tedy asi pokud nejde o rok homologace modelu a ne výroby konkretniho kusu. Pokud o homologaci(2014), tak tam asi není.
david1
hodnocení

Ten článek jsem si právě že četl a vůbec jsem netušil že by to ecall toto auto mělo mít...a i trochu si myslím, že ho nemá, nevim... možná se mýlím. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli toto auto z roku 2021 ho vůbec má.

bear
hodnocení

0x

Spínače jsou u stropní lampičky

skoda-dily.cz/...

david1
hodnocení

Takové spínače tam nemáme u těch lampiček.Žádne červené tlačítko tam není.

Tak v tom případě je asi rozhodující ta varianta s datem homologace typu, nikoli fyzický rok vyroby konkrétního kusu, takže tam ještě není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]