Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ecall fabia combi 3

Od: david1

Dobrý den.V roce 2021 jsme kupovali novou fabii combi 3.

Chtěl bych se zeptat na ecall. Nikde tam červené tlačítko nevidím, ani nevím kde je.

Má toto auto ecall?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
To sice nevím, ale podle dnešního článku na seznamu ten systém stejně přestane fungovat s ukončením provozu 2G sítí a tím pádem starší auta jím vybavená přestanou splňovat podmínky pro úspěšné absolvování stk...
Co je na tom pravdy netuším, mám starší auto bez. Ale auto z 2021 by mít povinně mělo, už od 2018, tedy asi pokud nejde o rok homologace modelu a ne výroby konkretniho kusu. Pokud o homologaci(2014), tak tam asi není.
david1
hodnocení

Ten článek jsem si právě že četl a vůbec jsem netušil že by to ecall toto auto mělo mít...a i trochu si myslím, že ho nemá, nevim... možná se mýlím. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli toto auto z roku 2021 ho vůbec má.

bear
hodnocení

0x

Spínače jsou u stropní lampičky

skoda-dily.cz/...

david1
hodnocení

Takové spínače tam nemáme u těch lampiček.Žádne červené tlačítko tam není.

Tak v tom případě je asi rozhodující ta varianta s datem homologace typu, nikoli fyzický rok vyroby konkrétního kusu, takže tam ještě není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]