Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opravdu musí na STK?

Od: doutnak® odpovědí: 8 změna:
Ahoj..Toto není provokace..jen pro pobavení..Nic proti občanům UA nemám a neleží mi v žaludku..mám spoustu svých jiných starostí..Někde jsem četl, že se jich STK netýká a mnozí tvrdili,že týká..Tohle auto jsem vyfotil u nás před fabrikou a jezdí denně..vypadá takhle asi od doby,kdy k nám přisli ;) Na druhou stranu by to sem asi nedojelo,kdyby to "nebylo v pořádku" ;) Otázka je patrná z popisu..Musí tedy na kontrolu nebo nemusí?
Opravdu musí na STK?
Opravdu musí na STK? #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

irsczech.com/...

Musí jet na STK, pokud má české značky.

Registrace vozů z Ukrajiny

V současné době platí, že se na vozidla uprchlíků z Ukrajiny vztahuje výjimka z povinného ručení, a to po dobu šesti měsíců od opuštění Ukrajiny.

Až po uplynutí této lhůty je možné automobil zaregistrovat a získat českou registrační značku. K tomu je pak také potřeba mít zajištěný pobyt v České republice

asd1
hodnocení

0x
Na UA značkách ceskou TK mít nemusí, ale mají povinnost auto mít v OK tech.stavu. což tohle neni-koroze,ostré hrany. Policie může a měla by to odstavit z provozu. Stiznost smeruj na policii. Hlavně že měří za bukem u cedule v polích...
Btw Čech žijící třeba v Německu taky může půl roku jezdit na CZ znackach.
Češi, závidí dokonce i válku...
Podobnou karou tu jezdí český zedníci,má to český značky a platnou technickou, tohle ti nevadí?
hodnocení

Mě to je u zadečku,fakt..Četl jsi to celý? Já taky miluju vraky! Tohle bych si ale vymodeloval z tmelu ;) *smich* Abych tolik neprovokoval..

přitom to stačí tímto - reaspack.cz/...

hodnocení

Jmlc..tak určitě se musí to vzduchoprázdno podlepit minimálně touhle lepenkou..jinak by ten kyt nebylo na co plácat*smich*

na to je přece nízkoexpanzní pěna ;)

Ukrajinci, kteří sem jezdili po roce 89, by si tohle za dopoledne na dvorku vyvařili. Všechno jde od 10 k 5.. ;)
hodnocení

Pěna jde cpát do bezedných děr..Na chybějící kusy lemů se mi osvědčila právě lepenka ..Ale každý jsme jiný umělec *smich* Navíc v těch dveřích Omegy tu pěnu kluci mají..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]