Zdravím , mám Passat b5 1999, originální klíč. Vcera se stalo jsem chtel odemknout a dělalo to takový slabší zvuk a jen na zamknuti a na odemknuti nereagovalo. Jelikož mi nefungují ruční zámky tak jsem se tam dostal pres kufr ten totiz nejde zamknout , zkusil jsem vyměnit baterii v klíči a zjistil jsem ze je vybita baterka u auta tak jsem nabil baterii , a dálkove stale nereeaguje , startovani vsechno jde . Co by jste mi mohly poradit. Diky
Tydla auta trpěli na hnilobu kabeláze co de pod kobercem podel prahu ke komfortce která je v podlaze u řidiče a dal podél prahu dozadu Já bych to určite prohlíd rozbalil kabelaž a skoukl drat po dratu K tomu kufru tam bych okoukl kable v prúchodce do 5tých dveří Pokud nic nenajdeš tak pomoci vagu znova aktivovat dálkové ovládání
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.