Nejste přihlášen/a.
Ráda bych popsala problém, který mám ma autě, jestli to někdo pochopí.
Když dobržďuji auto ( na semaforu, do kolony atd), tak těsně před zastavením, pod brzdou slyším i cítím, jak kdyby se tam něco zadrhlo. Pod brzdou mi to tam tak skřípne. Neni to hlasitý zvuk, neni to slyšet zvenčí, je to spíše pocitový, jak kdyby se zadrhlo ozubené kolečko a pak se povolilo.
Byla jsem s tím v servise, měnilo se kde co, ale můj problém stále trvá. Nicméně neděje se to pokaždé, tak 60%casu. Tudíž když to dnes pan projel 50m sem a 50m tam, tak neměl tu čest.
Jestli někdo z mého popisu pozná můj problém, budu vděčná, lépe potom na servise vykomunikuji problém.
Diky
1x
Vyměň servis, v tomhle jsou lamy a lepší je už jim to do ruky nedat. Bohužel najít dobrý servis je výhra v loterii a + málokomu se chce dávat dohromady auto napadený lamou ![]()
Btw radit takovým je radost - nenapíše jaký auto, že to bylo v servisu a v čem se tam hrabali, ohle z ní leze až na vyžádání a jak z chlupatý deky..
0x
Podle popisu to může být nejmíň sto různých věcí.. Projet zkušeným mechanikem, na dálku to je věštění z koule..
0x
Asi by bylo velmi dobré, když napíšete jaké máte auto.
U Pragy V3S to budě něco jiného než u Škody Fabia.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.