Nejste přihlášen/a.
3x
Jak to leze ven, tak je to vevnitř KO. Leze to zevnitř. Vyvařit.
Píchni do toho šroubovákem, ať vidíš, kam až jsi.
Příště vystříkat voskem na dutiny a vybírat blato z podběhů nadkolí u zástěrek a vymejt prostor pod plastem torpeda čelního skla v prostoru konektorů a motorku stěračů. tam je blata hafo a leze do těch bodběhů.
2x
0x
Protiotázka - jak dlouho chcete mít F1?
Pokud rok-dva, nemá smysl řešit... Pokud jste spokojen a chcete "dochovat" auto na další roky, udělejte servis prahů co nejdříve. Nápady s lakováním pošlete k šípku a nechte práh v obyčejné hnusné černé...
0x
no ono záleží na servisu... ono se to dá za 12 tis nechat udělat i kvalitně (oficiálních) - ale ne každý má ty kamarády
0x
Zrovna o víkendu jsem polovicce umyl fabku po zimě, vepředu zespod na začátku prahu takovej odfouklej puchýřek plastizolu, no ke zdravýmu jsem serval cca 15x10cm a kouká tam doura uprostřed rezavého "papíru"... Tak teď nevím, jestli to u 24 let auta ještě řezat a vařit,nebo jenom prebodovat záplatou a zamatlat, a nebo jenom prematlat polyuretanem, aby tam necakalo ... Každopádně jsem tam práh hned propláchnul.
Zastávám pořád názor, že v místech s vlivem na pevnost je do určitý míry pořád lepší jen lokálně zaplatovat a ošetřovat původní, než řezat a vařit celý prahy, což asi málokdo dokáže udělat opravdu plnohodnotně kvalitně z hlediska pevnosti i antikorozní odolnosti, vždycky to bude už jen dočasná oprava bez pozinku ve svárech. Každopádně ideální je prevence, důsledný mytí od soli a něco mastnyho dovnitř. Před rokem jsem dělal záplatu (zadní část a konec prahu) na fabii jednomu takovýmu, co auto snad nikdy nemyl - no, po roce je ta záplata už snad jediný zdravý místo prahu, jinde už je jen děravej ten tlumící nástřik.
0x
Není lepší tohle?
dopler.eu/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.