Dobrý den kdo by mi poradil jaký olej mám dolít do motoru když jsem auto koupil a nevím co tam kdy nalil přede mnou ten kdo mi auto prodal neví sám co tam bylo nalito mockrát děkuji za odpověď...
Pokud ten co ti to prodal nevi tak počítam že se na servis vys...al Kup 5l 5w40ky k tomu filtr a vyměn to komplet Dal bych ti doporučil udělat olej v převodovce 75W Gl 4 - 2l ti budou stačit a udelat rozvody a vodní pumpu Pokud to maš jen na dojetí tak neřeš a doufej
Do letitého motoru XUD 9 (1,9d 47kW) jsem lil Total Energy Quartz 5000 15W40. Lubadvisor doporučuje do motoru 1,9TD typ AJZ (XUD9 tuším TEY) tentýž olej.
Ale asi bych dal spíše Total Energy Quartz 7000 10W40. Tento jsem lil jak do p106, tam do xantií 1,8i16V-81kW a posléze do 2,0HDí90
Pokud by bl daný rv a výkon lze dát přesnějšá info (dp normy PSA)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.