Nejste přihlášen/a.
Pěkný den všem
Teprve nedávno jsem se dozvěděl o skryté funkci ovladače vozidla: dlouhým stiskem uzamčení se vozidlo nejen uzamkne, ale zavřou se navíc veškerá otevřená elektrická okna. Nebo dlouhým současným stiskem uzamčení + odemčení se odemknou pouze dveře řidiče vozidla. Funguje to tak napříč mnoha značkami/modely. Víte o nějakých dalších zajímavých či skrytých funkcích vašeho vozu, které běžně neužíváte nebo které většina lidí nezná?
Děkuji.
Já mám třeba na autě fukci, kdy podržením tlačítka na ovladači, auto rovnou odemknu a nastartuji. Taky je docela fajn, když jedete v noci a za vámi jede nějaký tupec se špatně seřízenými světlomety, tak mohu zmáčknutím jednoho tlačítka na dveřích řidiče sklopit boční zrcátka. Hlídání mrtvého úhlu funguje pořád Ta možnost sklopení zrcátek mi funguje i na dalším autě.
Jinak je v autě tuna různého nastavení aby si to každý mohl přizpůsobit podle svého vkusu.
auto mám BYD Seal
Jj, to samozřejmě vím, většinou je nečtu, protože nejsem autofajnšmekr a užívám jen levnější vozidla v základní výbavě čistě pro přesun z A do Burčitě ale vozy mají i funkce v manuálu nezmíněné.
Zdravím,
také si nemyslím že skryté funkce je úplně přesný termín. Ale rozumím, každé auto má něco jiného a někdo to nemusí hned znát..
Já se jen malinko přidám... Já třeba nevěděl (cca měsíc po koupi), že si mohu pravé zrcátko nastavit tak aby se sklopilo při zařazení zpátečky a bylo více vidět dolu na obrubníky atd. a že se po vyřazení vrátí opět tak bylo nastaveno
A ještě malinko k té zpátečce, při zařazení se mi vždy spustil zadní stěrač na jeden cyklus. Považoval jsem to za docela vhodné. Jen do první zimy, kdy byl stěrač přimrzly a poškodil jsem tím stírací gumu. Po této zkušenosti jsem v nastavení tuto funkci radši vypnul
Tohle jsou v podstatě běžné funkce (nikoliv skryté), které jsou na autech již mnoho let, jen se moc nepoužívají. Vím o tom, ale mimo toho když jse to zkoušel, jsem je nikdy nepotřeboval a tedy ani nepoužíval.
Proti tomu bych některé fukce uvítal a nejsou ani v žádném nastavení "hluboko" v systému. Co mi u nového auta strašně vadí je ISA, která pípá již při překročení rychlosti o 1km/h. A aby byl paradox dokonalý, tak to kde má pípat (resp. ono rychlost na daném úseku) bere z map, které často nejsou aktuální a ta rychlost tam třeba byla jen v době opravy silnice. Pro trhy v USA má třeba stejný model auta alespoň možnost nastavení tolerance rychlosti až do +5mph, v Evropě ani 1km...prostě nula. Vypnout nelze, leda vypnout i čtení značek (což je zase poměrně užitečná funkce).
Další "maličkost" je třeba potřeba deaktivace automatické parkovací brzdy když jede člověk do pneuservisu. Jako není to problém, ale protože to člověk potřebuje 2x ročně, musím si vždy vytisknout postup z návodu..., bo si ho z hlavy nepamatuji.
mnohá moderní auta nemají****která to jsou? Já vím z vlastní zkušenosti, že Fabia, Octávia, Captur to mají. S jinýmí zatím nejezdím. Dokonce to měla i moje Škoda 120M.
Z výroby to neměla, ale já jsem za pomocí kámoše dál relátko na dobíjení, které spojilo rozsvícení světel.
Ale dalo se dokoupit udělátko v obchodě.
Pro amíky zas VAG dělal přepínač bez funkce zapnutí pouze obrysovek. Asi nechápou k čemu se používají. Ale to enchápe i většina lidí u nás. A tak stojí pravou stranou kol v pangejtu, auto nakloněný a parkují a s tlumenýma světlama a nakloněným autem vesele oslňují protisměr.
Na Fiatech Ducato už jsem si toho všimnul taky. Pouze poloha nula a tlumené (tlumené + obrysové). Samostatně obrysové nelze.
nevím proč se tu někteří zmiňují o autech-Lada,Škoda 120 u kterých si to dodělávali nebo pro hlupáčky-už to tak předělané koupili-Ladu jsem měl a 120 také a tam to fakt to rozsvěcování světel po nastartování v originále nebylo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.