Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojistná událost

Od: lukas575 odpovědí: 5 změna:

Před nedávnem jsem měl pojistnou událost na vozidle. Celá škoda se hradí z pojištění viníka.

Zajímá mě jestli viník obdrží vyučtovaní od pojišťovny o celkové škodě a ceny opravy nebo nikoliv.

Setkal se s tím někdo.
Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

I kdyby obdržel,jeho bude hlavně zajímat o kolik mu zvednou malus.

hodnocení

0x

Já jsem kdysi dostal od pojišťovny zprávu o výši vyplacené náhrady škody. Ovšem zda to dělají (mají povinnost) i ostatní pojišťovny říci nemohu!

hodnocení

0x

Vyúčtování dostane ve smyslu - bylo plněno 43053,-Kč. - ale máte možnost vyžádat si podrobnosti... tak jsem získal bližší informaci k poškrábanému nárazníku běžného Oplu - 63tis ...autorizovaný servis vč. půjčovného 12 dnů.

hodnocení

0x
Kdysi jako viník jsem takovou zprávu dostal (ťukl jsem zezadu do chlápka, který se na semaforu rozjel, a pak hned dupl na brzdu, protože se něčeho lekl, ještě se mi omlouval).
Měl starou koncernovou plečku jako já, já vyměnil za 800 mřížku chladiče, mně pak přišel výpis, že si servis za opravu jeho zadku naúčtoval 44 000 (což se cca rovnalo ceně jeho auta). Servisy se na tomto zjevně slušně hojí. Chvíli jsem uvažoval, zda to neřešit, ale nechal jsem to být.
007cz
Co má se způsobenou škodou společného servis? Být v roli poškozeného mluvíte jinak. Co jste přesně chtěl řešit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]