Nejste přihlášen/a.
Dobrý den včera sem normálně jezdil dnes ráno sem chtěl odjet a při startování to hrozně dlouho točilo rozsvítila se mi kontrolka ESC ( auto se smykem) pri rozjetí auto chcíplo pak sem to nastartoval ujel cca 50m a k tomu se rozsvítila kontrolka motoru
Při přidávání plynu jde od motoru vzduch ( asi tahá falešný vzduch ) zvuk to má jako by to jelo na 3
Nevíte někdo co to může být?
Jedná se o vozidlo vw golf V 1.6 75 kW 2008
Díky všem za odpovědi
Při přidávání plynu jde od motoru vzduch ( asi tahá falešný vzduch ) zvuk to má jako by to jelo na 3
Nevíte někdo co to může být?
Jedná se o vozidlo vw golf V 1.6 75 kW 2008
Díky všem za odpovědi
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
bery®
1x
Podle dlouhýho točení starteru a následných projevů (zvuk "vzduchu"- asi slyšeno od výfuku a pocitu jízdy na 3 válce) tipuju snímač polohy klikovky. Nouzově si motor vystačí se snímačem vačky, ale dlouho startuje, jede s nízkým předstihem, nízkým výkonem, vysokou spotřebou a hlubokým zvukem z výfuku, navíc myslím vstřikovače jedou společně ve dvojicích místo každýho zvlášť (jednotka nerozliší konkrétní válec v kompresi).
Aspoň u 1,6/8V z roku 2001 tohle mám vyzkoušený opakovaně.
Jinak samozřejmě, ano, diagnostika, tohle by měla vypsat i bluetooth krabička pro android za 3 dolary.
Aspoň u 1,6/8V z roku 2001 tohle mám vyzkoušený opakovaně.
Jinak samozřejmě, ano, diagnostika, tohle by měla vypsat i bluetooth krabička pro android za 3 dolary.
bery®
Tak poraďte líp sám, já aspoň pravděpodobnou příčinu napsal a zdůvodnil. Píšu z telefonu, ještě tak hledat a dávat odkaz... To si na Alíku snad najde během chvíle každej, kdo to bude umět použít a jestli ani nenajde, nemá pro něj smysl to kupovat.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]