Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jestli mě budou pasovat disky

Od: pezotversuspezo odpovědí: 4 změna:
Zdravím vás měl jsem nehodu při které sem prorazil všechny 4 kola chtěl jsem se zeptat jestli mě budou pasovat kola z pezotu 406 na pezot 307 já mám pezot 307 díky za vaše informace

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ano budou.PSA používá rozteč 4x108mm ( u větších 607 pak 5x108)takže kola že 406 budou pasovat na 307 a opačně. Další je pak ostatní rozměry=průměr, šířka disku a zálisu disku=ET (nebo taky jen e)vyčtete v ORV-tech.prukazu,nebo na Digi v datové kostce. Ještě, středovou díru mají pak taky stejnou napříč všemi modely.

hodnocení

0x
Chybí více info o disku...
Šířka 5“ nebo 6“? Rozestavení šroubů, 4x100, 4x105, 4x108 nebo 5x100, jiné? Centrální otvor v mm?
Je více parametrů, které se liší podle auta.
Běžně hledám údaje např. na oponeo.sk/...

rozteč a středový otvor je u všech aut od PSA stejné. Rozteč 3x108 (staré jako c-AX nebo P106)4x108 mladší 106-p407 jako ctr Saxo-C5 1. a 2. generace .

pezotversuspezo
hodnocení

Díky za odpověď

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]