Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prosim o radu, už to resim měsíc.
Přemýšlím zdali vůbec tolik dát za auto, vydrží mi 10 let - bude cenné alespoň 300 tisíc?
Bude to moje první auto, budu si na něj půjčovat. Do konce roku bych to chtěl mít dořešené.
-1.5, automat 100+kw.
-tempomat, limiter
-LED světla
-Sedačky s nižším bočním vedením, hlavně ne jak Scala Monte carlo, nevím zdali by mi to bylo pohodlné.
-Perfektně se mi sedělo v Passat B8
-2 zony klima
-450L kufr + alespoň jak SKODA SCALA
-Vozidlo bude 70% času garážováno, pokud nebudu v práci nebo na dovolené
- NÁJEZD 4 000-7 000 ročně.
-Mnohem mnohem levnější by bylo MHD, ale raději se projedu autem :D.
Kolik mě může vyjít povinné a havarijní pojištění? Dohromady 20 tisíc? Nebo víc?
Možná by bylo lepší koupit auto za 200 tisíc, ale to mi nedává smysl kupovat AUTOMAT- pokazí se mechatronika a hned to je 50k+, ale zase budu jezdit dál, že. Možná mě ta půjčka 500 tisích totálně zrujnuje na 5 let, ale já to auto prostě chci. Bude spíš jen tak na okrasu, protože najedu málo, je dost možné, že to auto bude i týden jen tak stát v garáži.
Kámo sorry, ale nechápu Tvoje uvažování. Pokud bych měl tak nízký nájezd 4000-7000 km, nevybíral bych si tak nudný auto jako je Scala s 1.5 TSI, ale koupil bych si nějaký pěkný ojetý auto s nižším nájezdem a vyšším výkonem, nějaký oturbený benzínový dvoulitr co bude mít kolem 180kw. S tím ročním nájezdem je za mě fakt jedno, jestli to bude žrát 5.8 na 100 nebo 10 na 100. Ale vzhledem k tomu, že jsi evidentně nevyježděnej, tak bych Ti takový výkon nedoporučoval.
Ono si můžeš myslet, že seš nejlepší řidič, ale nemusíš ani tu chybu udělat Ty, může ji udělat někdo jinej a pak je otázka, jak seš schopnej reagovat v krizových situací, zabránit kolizi nebo minimalizovat její následky. A tvrdit, že jsi dobrej, protože jsi hrál hry je kravina. Každý auto se chová jinak, dost řidičů může jen potrápit přechod z předokolky na zadokolku (klidně nejakou starší, která tolik neodpouští jako novější auta).
Nový auto není investice, je to spotřební zboží a v dnešní době to platí víc než kdykoliv dřív. Vyrábí se to levně, aby to přežilo pár let a člověk nebo firma si koupili nový. Navíc jsou s tím problémy, taková čtverková Oktávka dokáže hodně pozlobit. Myslet si, že Ti vydrží 20 let je dost naivní.
Tobě by stačilo i auto za pár desítek tisíc co má čerstvě udělanou technickou na dva roky, i kdybys do toho musel něco nasypat za servis, furt se to vyplatí víc než nový auto. Když to někde nedejbože ztotálkuješ, nebude Tě to muset tolik mrzet, než když takhle dopadne nový, který pak budeš muset stejně dalších x let splácet.
Pořízené auto po 10 letech provozu bude mít určitě daleko hodnotu nižší než 300 000.Půl mega na autoo bych si nepůjčoval,zrujnuje vás to,kromě splátky počítejte servis,pojistky,palivo...a strátu hodnoty vozu.Pojistky budete mít vysoké, nemáte načtené bonusy za bezeškodový průběh pojištění,výška se odvíjí i od výkonu vozu.Na dobré zaježdění bych si koupil menší levnější vůz s např.atmosférickým motorem,vybral bych vozy se servisní historií.Až bych se vyjezdil/předtím je vyšší riziko nabourání/poohlídl bych se po vytouženém voze.Osobně upřednosťuji manuál před automatem.
@Ponys: To nemyslíte vážně! Kvůli takovým jako vy jsou dopravní nehody - namistrovaný s mega přebujelým sebevědomím! Pokud nezapojíte vyšší dávku pokory, může se stát, že do pár měsíců budete mít dopravní nehodu! Vzpamatujte se člověče! A to píšu jako otec dvou dětí, který by vás nechtěl potkat na silnici, když s nimi zrovna pojedu někam na výlet!
Ale k tématu... Rozhodně doporučuji, na začátek, koupit auto třeba za 40k, rok s ním jezdit, pořádně se vyjezdit (i když nevím, jak toho chcete se sedmi tisící ročně dosáhnout) , ať můžete tvrdit, že jste lepší řidič (ne perfektní, proboha!). Až pak bych si na vašem místě koupil nové auto. I když... za mě je to blbost brát si půjčku (a tak vysokou) na auto. Když na to nemám, tak nekupuju, nebo šetřím a pak si koupím...
Zdravím,
s vaším takto nízkým nájezdem, bych osobně radši zvolil operativní leasing. Včetně dobré smlouvy, garance a servis na vše, od pneumatik až po obyčejnou žárovku... Jen zkrátka měsíčně platit a jezdit.
Možná se vám to zdá drahé, ale úplně není. Nemusíte si kupovat nic, žádný úvěr, jen smlouva např. na 1-3, nebo 4 roky, záleží jak často chcete mít nové auto.
A pokud si to spočítáte, ve vašem případě nízký nájezd, půjčka, všechny možné pojistky, servis atd... Tak vás operák vyjde na měsíc tak cca. o tisícovku dráže nežli to platit ze svého a mít starosti..
Já jsem prostě dobrej, vy to nepochopíte. Silnice jsou prázný, není problém jet v autě po silnici. Žádná situace mě nepotká a když ano, tak narazím a co se stane, stejně tomu nezabráním.
Nejsem troll. Myslím to vážně :D. Reálně je tak těžký řídit? Vybírám zde vozidlo, už jsem si zjistil mnoho, porovnávání motorů atd.. Jen jsem chtěl popostrčit.
Já cítím, že to ovládání auta mám v ruce. Není to vychloubání, jen to tak cítím. Parkuji podle zrcátek a nemám problém, vidím všude. Cítím s vozidlem a se spojkou. Slyším motor. Tak pardon teda že jsem tak přestřelil, jen mě štve že mi každý říká že neumím řídít když je to tak jednoduchý. Není mi 20.. je mi přes 30 let.
Nechápu. Fakt si myslíte, že chci nabourat? :D Nebo že něco neuřídím? Neuřídit 130km/h? Vážně? To je easy... Vždyť to auto jede rovně, a proč bych zbytečně jel 100 do zatácky? Když napriklad prsi,snezi..
Za mě je jedno kolik najezdím i kdyby jen 100km mesicne. Tak jsem dobrej. Vždyť silnice zná každý,.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.