Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spojka zabírá nahore

Od: luke10 odpovědí: 9 změna:
Ahoj
Mám O2 2.0tdi
A když chci vypnout motor ozve se divný zvuk. A navíc se mi zdá že mi spojka zabírá až nahoře. Takže mám špatnou spojku

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

1x
Děkujeme za oznámení. Jenom bych řekl, že míříte trochu vedle.
Nemám žádný ty sociální sítě, ale nějak mi připadá, že občas omylem někdo pošle příspěvek sem místo tam

ttt
hodnocení

0x

tak pak je to dvojhmota a spojka

ale neni uvedeno, kolik je najeto

luke10
hodnocení

229tis to má najeto. A ta dvouhnota je součástí spojky? Nebo se zvlášť mění spojka a dvouhnota

hodnocení

0x
Pokud se při zhasínání motor třepe jak starý traktor, může to být i nefungujícím (přerušené dráty) EGR ventilem.

hodnocení

0x
Mě bere spojka nahoře uz 12 rokem a pokud neklouže či nerachta nebo s zvuk nak nemění při sešlápnutí neni dúvod jí měnit
To že ti to dělá zvuky při chcípnutí múže dělat nefunkční chcípací klapka je spojená s egrem a občas se to musí vyčistit
luke10
hodnocení

EGR je výměn je tam originál státy asi rok. Při vypnutí motoru to tak zarachoti jinak nic

Vymeněný neznamená, že nejsou třeba poškozeny dráty k němu. Na O1 to byl běžný neduh. Na O2 nevím, ale asi to bude podobné.

bear
hodnocení

0x

dvouhmotový setrvační je vpodstatě část spojky. Dělá jednu stranu třecích ploch pro lamelu spojky. Druhou stranu dělá přítlačák. Kupuje se ovšem zvlášť.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]