Zdravím žádám o pomoc a radu mám fabie 2 a nefunguje mi elektrické stahování u oken řidiče když jsem vnitřek dveří rozebral a vyndal konektor od natáčení zpětného zrcátka a konektor od ovládání od elektrického okna a zpětně konektor zandál tak najednou začalo okénko fungovat teda pouze u strany řidiče u strany spolujezdce ne potom opětovně když jsem zandal ten plastový kryt a nasadil oba dva konektory tak najednou ovládání od řidiče přestalo fungovat . Co mi přišlo také zvláštní když jsem měl sundaný plastový kryt od dveří že ovládání fungovalo i v případě že jsem měl vyndaný klíček ze zapalování. Děkuji moc za všechny možné tipy asi to bude kabeláž ale kdyby mne někdo nasměroval přesněji byl bych rád díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.