Ono je stále dost chladno a schnout do bude dlouho. Pokud je auto v dosahu sítě, zvedl bych kapotu, a přímotopem tak hodinu foukal teplý vzduch na elektroniku - řídící jednotky a zapalovací cívky. Lze i nad motorem s otevřenou kapotou udělat stan z deky, nebo celty a prostor vyhřát pár hodin přímotopem na první stupeň. Samozřejmě s vědomím, že benzínové výpary jsou výbušné a termostat jiskří (dal bych ho naplno), tak stan neuzavřít úplně. doplněno 18.03.25 16:52: Jo, a než to vyschne, tak odpojte baterii. Pod napětím elektrolýza rychle vyžírá vlhké spoje.
Zdravím, pokud je to benzín, tak zapalování. Jinak obecně vlhká elektronika - nechat vše vyschnout, poté projít hlavní konektory, ošetřit kontaktolem.
thetruth
Už podle povahy dotazu tazatelka netuší, co je Kontaktol a jak projít konektory a zkontrolovat zapalování. Stejně to skončí tak, že to půjde pod ruce někomu, kdo ví co dělá.
Vim co je kontaktol. S autem se mi to stalo vcera. Takze zatim necham at to vse vyschne a pak se do toho pustim. A ano je to benzin. Chtela jsem poradit v cem by mohl byt problem. Tak blby komentare si nechte pro jine
trtr
A domů jste dojela a po vypnutí, už nejde znova nastartovat? Pokud ano, tak bych odpojil baterku, změřil a dobil a po vyschnutí opět připojit.
Bohuzel neodjela jsem uz s myccky doplněno 18.03.25 13:11: Baterku jsem vyndala. Vysusila a nechala jsem ji dobit. Bohuzel nepomohlo
vernon
Stačí logické myšlení. Startér točil? Točil. Baterkou to být nemůže. Vyndavání baterie, sušení - to vše byla zbytečná práce. Nateklo ti do zapalování. Pokud to má zapalovací kabely, je to jasný. Pokud ne, mohou být popraskaný obaly zapalovacích cívek.
Dle najetých km nemusí souviset z myčkou. Ale třeba odešlo palivové čerpadlo.
Takovej trik, lehni pod auto a zabouchej zespoda na nádrž otevřenou dlaní poplácej silou. Pokud je v nádrži u Peugota ponorné čerpadlo, tak může chytit kontakt a ještě chvilku fungovat. Pokud nastartuje, tak je to jasné.
petra34
Vyskousim dekuji
bear
Někdy to chce vícekrát. Hlavně zbytečně netočit startérem víc jak 4 sekundy. Musí chytit hned. Pak je to jen trápení baterky bez významu nastartovaní.
Případně pobouchat skříňku s pojistkama nebo relátkama v mot. prostoru i v kabině.
Ideálně najít manuál a skontrolovat pojistky pro motor, palivové čerpadlo, atd...
Francouzská auta mají hrozně nekvalitní elektroinstalace. Hlavně konektory.
Nebliká při startovaní na budíkách immobilizér nebo tak něco?
petra34
Neblika a ani nesviti zadna kontrolka. Odkontrolovano aj diagnostikou bez chyby. Necham to vse vysousit a pak se do toho pustim
bear
Pokud jsi takto schopná, tak zkontroluj, zda spíná relé palivového čerpadla a na čerpadle se objevuje napětí. Případně, zda je alespoň slyšet.
Odpoj hadičku paliva a startuj nebo dej na konektor čerpadla žárovičku třeba z povinné výbavy nebo parkovačky ideálně W5W, protože má na sobě drátky a dá se improvizovat co by zkoušečkou zapíchnutou v konektoru.
Palivové čerpadlo pokud je v nádrži, tak je slyšet-pokud není slyšet tak odklopit PZ sedák a pak již musí být slyšet . Pug-ctr šestnáctistovka mají skoro jistě dopravní el.čerpadlo v nádrži!
Začal bych kontrolou pojistkovnice v motorovém prostoru , a BSI. Pravdědobně je to umístěné v horní části motorového prostoru.
PS zkušenost z Ctr říká, že čerpadlo paliva neodejde naráz ale postupně-zhoršováním startů, protože se snižuje tlak paliva na lištu!
petra34
Auto startovalo bez problemu. Mnela jsem mokrou baterku a trochu vody medzi poistkami. Musim to nechat nejprv poradne vyschnout a pak muzu hledat problem kde je
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.