Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

16706 cidlo otacek motoru (g28) - kde se nachází?

Od: deda® odpovědí: 5 změna:

zdravím,

může mi někdo prosím podrobně popsat, popřípadě dát označené foto, kde se nachází čidlo otáček motoru?

jedná se o motor ATD 1,9 74kW ve vozidle Fabia 1

Na diagnostice mi vyběhla hláška "16706 cidlo otacek motoru (g28)" a chci řešit problémy s tím spojené.

děkuji všem za ochotu a popis

doplněno 16.03.25 13:08:

pokud by někdo i přidal číslo dílu, budu rád, ukazuje mi to více druhů a tvarů čidel určených ke snímání klikové hřídele..

děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nachádza sa dole na boku v úrovni kľukového hriadeľa,vedľa zotrvačníka.

comco.sk/...

Veď som vám dal odkaz kde sú uvedené OEM čísla dielov pre daný snímač a konkrétnu značku a dokonca na snímač Bosch,ktorý je pradepodobné montovaný aj vo výrobe.

hodnocení

děkuji za odkaz, ale kvůli čidlu musí opravdu převodovka ven? někde jsem slyšel, že čidlo je dostupné za olejovým filtrem, ale přístup prý jak penězům...

Nie,nie je potreba vyberať prevodovku. V odkaze na fotke je znázornený,že kde je. V pravo dole,ide od neho čierný kábel, pod olejovým filtrom. Je to jedna skrutka, myslím,že na inbus.

autodiely.autorubik.sk/...

vag
16.03.25 20:42
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]