Nejste přihlášen/a.
Je možný či normální, aby byly obě přední L i P pružiny prasklý?
A auto ani moc nebylo dole i když jsou skoro 3/4 otáčky přes sebe?
Anebo to tam někdo narafičil s jinou pružinou - když se mu nechtěli kupovat nový pružiny?
je to 11mm kulatina a auto lehký Tak se mi nějak nezdá že by to samo prasklo ... Zjistil jsem to až když jsem se podíval, Kvůli technický, jestli s tím mám jet na technickou ještě, to by asi neprošlo co prasklý pružiny? Kontroluju to?
Jsou tam zbytky těch pružin?
Nejsou pružiny jen přeskočený mimo misku k vůli zaseklému ložisku horního uložení (MCPherson)?
Ano jsou tam zbytky, Píšu že to jde přes sebe zhruba třičtvrtě otáčky
je to prasklý na obou stranách skoro stejně, Takže jdou ty pružiny jakoby přes sebe tu třičtvrtě otáčku a není to prasklý jakože natupo ale klasická prasklina pod ostrým úhlem třeba 30°
Napadlo mě jedině jestli to někdo nezlomil schválně aby auto bylo níž ale ani mi nepřipadlo že sedí níž
Auto je to 1,3 benzín ... takže lehoučký, Žádnej těžkej diesel
To by mohlo bejt tímhle... Nejsou prasknutí V spodní do sedací ploše ale trošku vejš ...
A jde nějak to ložisko horního uložení rozhýbat?
Včera jsem objednal nový péra po 250,- a nevím co k tomu budu potřebovat mimo stahováku pružin dalšího... nechci ztrojnásobit cenu toho auta, stálo jednotky 1000
Nic divnýho, hlavně u borce kterej si nevšimne prdlýho péra a jezdí s tim dál, nevšimne si ani když prdne druhý a zas jede dál... A přijde na to při prohlídce před technickou Kdoví jak dlouho s tim jezdil...
Btw ty péra tam jsou ze stejný série, stejnou dobu takže i stejný počet cyklů, koroze atd., takže podobná životnost je pochopitelná.. Taky 99% lidí si rupnutí péra všimne a mění obě současně, takže to druhý nemá už jak prasknout (a prasklo by v nejbližší době nejspíš taky.. Podobně jako žárovky ve světlech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.