Tady je kdyžtak další inspirace. Jde to i kombinačkama vhodně upravenou kancelářskou svorkou. Tedy svorkama, protože musí tam jít obě naráz. Tedy alespoň u JPT a SPT.
To zjistíš až při použití jestli jsou kalený nebo z bláta... Vypíchnout to jde i sponkou/ jakýmkoliv tvrdým drátem (jehlou), spešl vypichováky jsou samozřejmě lepší/ jde to s nima líp.
Mám z temu za pade a jsou OK - lepší koupit přímo od ťamanů než přes překupníka.. (koukám stovka za dopravu). Aktuálně to chodí ca týden - 10 dnů..
Šel jsem na odkaz cos poslal a mám neuvěřitelný štěstí, vytočil jsem si slevu 100% ,jsem nejlepší jsem mistr světa. Jak chodí nákupy z temu, českou poštou? Nechají balík na poště když mě nezastihnou? Dík
asd1
Aktuálně mi to chodí do zasilkovny, ca týden až 10 dní,letecky z Číny. Používám extra účet kde je menší částka- nevěřím že jejich zabezpečení účtu dřív nebo později někdo neprolomi. Zadáš kartu a dalsi nákup pak jede automaticky, naplnis košík a odklepnes koupit. Je dobrý sledovat negativní recenze. 100% sleva neni nic divnyho, asi jak slevy v mtf ktery jsou furt Odkaz byl na možnosti, ne ten jeden konkrétní. Těch sad je mraky..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.