Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kia Ceed, škoda fabia, Renaul Megane

Od: iana* odpovědí: 2 změna:
Zdravim,
které z těchto aut koupit?
Všechny mám vybrány v motorizaci 1.4. a všechny v podobné výbavě stojí zhruba 360 tisíc Kč.
Kia mi přišla jako nejlepší. Motor 14. je ze všech nejsilnější (80 KW), dále 5 let zaruka na celé auto, 7 na motor, 10 na prorezavění. Ale bojím se, že je to rok starý model a jak se bude chovat třeba až bude mit 6 let to auto a nejeto 100000 Km. Dálem pak nevím jak je to s kvalitou servisu a cenou náhradních dílů - četl jsme nic moc.
A nevím jakou váhu přikládat tomu, že je to monetálně auto ruku (jestli to ocenění něco říka i o kvalitě nebo jen o vzhledu)
Renault Megane se mi líbí ve vrerzi combi, ale žena velké auto nechce. Líbí se mi i výbava, ale zase jsme hodně četl, že je auto nekvalitně vyrobeno a jsou snim někdy problemý (tedy u konkrétních kusu - narazite na špatny a je to v háji). Pak ta záď vozu je hnusná.
Škoda je zase podle mně zbytečně předražená a je to nejmenší z vozu (o třídu níž), ale tak servis zase na každém rohu.
Opravdu nevím..poraďte prosím.
Děkuji Honza

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Takže ti zůstává Škoda a Kia. Nevím, ajkou záruku poskytuje škodovka, ale pokud auto za 5-7 let prodáš nebo dáš na protiúčet, je Kia dobrá volba.
iana*
hodnocení

No tak ten renault má nejlepší vybavu a cenu v poměru k výbavě 360 000 je i automatickou klimatizaci... jako to je vypada je až druhá věc, spiš mě trapí, jestli je fakt nekvalitni. Na autorecenze.cz si dost lidi stezovalo a i nekteri co ho chvalili tak psali ve myslu " sice ma chyby, ale za ty penize"...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]