Dobrý den, Chtěl bych kupovat nový vůz, ale jelikož nejsem mezi auty moc sběhlý obracím se tedy na tento portál. Přemýšlím nad Mazdou 3 (2015), Renault megane 4 a Hyundai i30(2017). Všechny auta by měly být v karosérii hatchback. Kterou z těchto tří variant by jste upřednostnili? Popřípadě jaké verze daných aut.
Já bych řekl, že rozhodující je stav konkrétního auta. Asi bych volil toho Renaulta. U Mazdy bych so dal pozor na korozi, jinak to jsou spolehlivá auta.
Mám Megan 4,jsem6 let spokojen,zatím jen pravidelný servis v autorizovaném servisu,volil bych jedině klasický atm.motor 1,6.Vyhnul bych se těm 1,2kám 3 válce.Mám typ Gran Coupé/sedan/.
Tohle je sakra špatný výběr, tyhle začky nemají s auty nic společného.
pokud chcete kvalitní, levnější auto, kupte koncern.
jiriii
koncern je možná kvalitní, ale levný ne
megane 4 s benzín 1.6 atmosférou nebo 1.3 turbo benzín je dobrý (pozor 1.2 benzín není dobrý). Ale jako hatchback je prý vzadu malý, kombi má delší rozvor.
asd1
Kvalita taky žádný zázrak není a rozhodně neodpovídá rozdílu v ceně..
Z výběru asi i30,, pokud nevadí že se do toho nasedá jak do vany a ve vyšší rychlosti to žere i trávu kolem silnice (atmo 1,6 to asi byla)
Hlavně záleží na stavu konkrétního kusu, každá značka/ auto/ motorizace má svoje typické mouchy, je dobré je nastudovat a jít po nich.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.