Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
měl bych na Vás otázku - kdybyste si dneska kupovali auto, jaké by to bylo? Chci pořizovat nové auto, jsem ochoten dát maximálně 1/3 uspor čili cca 600 tisíc. Ale.
1. Financování - stále přemýšlím, jestli by nebylo lepší volné peníze investovat a na auto si vzít půjčku a měsíčně jej splácet.
2. Cena - Původně jsem se díval na auta do 350 tisíc, jeden moudrý muž mi řekl, že do ojetiny by víc jak 200 tisíc nevrazil. Za 500-600 tisíc už se dá pořídit nové auto, ale odrazuje mne, že první roky extrémně ztrácí na hodnotě a je zde kompromis ve výbavě a motorizacích
3. Rok výroby - byl jsem se podívat na dvě Octavie RS 245...2018 a 2019. Trochu mě vyděsilo, že stačí jeden rok aby podělali auto stejné generace. Ta o rok novější už měla filtr pevných částic a měla hnusnej lacinej kryt motoru bez loga Škoda a TSI...mechanik co mi to auto prověřoval mi říkal "No víte, šetří se všude. Začal jsem teda přemýšlet nad tím, jestli čím novější auto není horší. A nedívat se po něčem do 2018. Já bych klidně bral dvojkovou Ofc s doložitelným nájezdem do 100 tisíc km, ale to mi všichni říkají, že to je starej krám.
4. Výběr auta - láká mě něco silnějšího, na svezení, ale je mi 26 takže už to mám v hlavě celkem srovnaný. Prakticky se rozhoduji mezi Octavii RS, Golf s 2.0 TSI, zaujala mě i Giulietta 177 kw, která je prakticky o 200 tisíc levnější, jde sehnat za cca 350 tisíc, ale dražší servis...má suché spojky, které nevydrží tolik a na motoře stojí nové 33 tisíc, mokré spojky na koncern stojí 18 tisíc a při výměně oleje po 60k vydrží dvakrát tolik.
Kdybych chtěl něco rozumnějšího, asi bych šel do nějaké trojkové 2.0 TSI 140kw, případně 1.5 TSI 110kw...se kterým jsem chvíli jezdil a je skvělý mít spotřebu 5.5l a nemít pod kapotou naftu.
5. Čas - jak dlouho se vyplatí si takové auto nechat? Kamoš si koupil Octavii RS 180kw, teď ji prodával po roce a čtvrt a nájezdu 50 tisíc km, prý ze strachu, ze ztratí na hodnotě. Kupoval ji za 600 a prodal za 550k. To mi přijde po roce a čtvrt hodně, i když je fakt, ze 50k s ni najel. I kdyz ja bych si to auto asi nechal dyl, pokud by bylo spolehlivé, protoze koupe auta je vždy sázka do loterie.
Díval jsem se i na Toyoty, Renaulty, Korejce. Ale nejvíc se mi líbí ty koncerny...a ta Alfa u které se bojím spolehlivosti a servisu, takže spíš zavrhuji.
Já mívám seznamy požadavků, příklad:
- malé vozítko pro bezdětné pro krátké jízdy do 100 km (na letiště na dovolenou ...)
- maximální poměr výkonu na jednotku váhy (horská oblast)
- ESP (protiprokluzový systém)
- omezovač rychlosti a tempomat
- atermické čelní sklo (absorpce infračerveného/tepelného záření)
- elektrické (nebo okamžité horkovzdušné) odmrazování čelního skla (nežijeme na jihu)
- snadný přístup doplnění kapaliny v ostřikovačí a viditelná indikace výše hladiny při plnění
- signalizace stavu kapaliny v ostřikovačí na palubní desce
- zadní kamera pro couvání
- dvě zadní světla pro couvání
- zcela sklopná sedadla pro naložení dlouhého nákladu (lyže ...)
- rychle/snadno vyjímatelná zadní sedadla
- kromě dálkového i mechanické zamykání s kontrolou zavřených oken/automatické zavření
- hliníkové/ALU disky kol
- průměr kol 15" a více palců vzhledem ke stavu našich silnic, široké pneu
- náhradní kolo se snadnou dostupností bez nutnosti vykládání zavazadel
- 2D seřiditelný volant a přední sedadla (nahoru/dolů, dopředu/dozadu)
- stačí pasivní klimatizace
- servis nejbližší neznačkový nebo značkový neb hodně cest do zahraničí ...
- náklady na servis, nedávno nejlépe vycházel z běžných aut Opel, mám info z opraven, hodně spolužáků bývalých
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.