Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s pneumatikami Nexen

Od: framir® odpovědí: 13 změna:
Dobrý den, zajímalo by mě jaké zkušenosti máte s těmito pneumatikami a jestli byste si je opět koupili.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

0x
Letni Cxp 641 jsem koupil s autem, letely pryč i se vzorkem 6mm. To se fakt nedalo jak klouzaly za mokra... na mokrým asfaltu byly jak zimní na sněhu a to fakt naprehanim. I ubohý barumky proti tomu byly super guma (zdravím Milana;)

hodnocení

0x

Koupil jsem s autem celoroční. Můj servisák mě varoval, ať si v létě dávám pozor na mokru, ale v zimě že to bude lepší. Myslel jsem, že přehání. A to až do chvíle, kdy jsem po dešti potřeboval trochu rychleji opustit křižovatku vlevo a šel jsem tvrdě do hodin *ee*. Na zimu jsem ani nečekal.

doplněno 03.03.25 11:25:

23it23 - "...jsem dostal Michelin Pilot Sport 4"

Dotaz ale byl na gumy NEXEN.

Já mám tedy opačnou zkušenost. S novým autem jsem dostal Michelin Pilot Sport 4, potom jsem dával celoroční Michelin Crossclimate 2 a na mokru mi ty celoroční fungují o mnoho lépe.

chorydnes
hodnocení

0x
Kdysi jsem měl na oktavce z výroby a nebyly vůbec špatný. Ale už netuším co to bylo za typ.

Když netušíte, jaké gumy jste vlastně měl, tak jak je můžete srovnávat s konkrétními pneumatikami "NEXEN"?

chorydnes
Byly to nexeny, to je snad jasné ne? A konkrétní typ je vlastně úplně jedno...
asd1

Jedno to neni, jiný typ na tom může být úplně jinak.

chorydnes
Právě proto je to jedno, protože jak píšu, tohle byly pneu z fabriky, takže to mohla být speciální dle požadavků škody. Takže stejný typ z obchodu může být úplně něco jiného.
Nexen určitě vyrábí kvalitní i nekvalitní pneu. Navic i loňský kus stejného označení může mit jine vlastnosti než letošní.
A to neberu v potaz jiné vlastnosti různých rozměrů stejne pneu...

hodnocení

0x
Měl jsem zimní Nexen..Absolutně bez problémů.
doplněno 03.03.25 19:56: Měl jsem totožné jako Jmlc..akorát v rozměru 195/60r15 ..Asi dvě nebo tři zimy a opravdu ok..

hodnocení

0x

Nexen WINGUARD SNOW G WH2 205/65 R15 94H

s pneu v provozu jsem byl spokojen, ale netuším nájezd - auto šlo z domu po cca. 10tis km

josefi
hodnocení

0x

A skušenosti se zimnimi pneu TOMKET?

Loni jsem jezdil na celoročkách převážně zimu..Celkem ok..Ale pozor! Ty kujvy už dávají na vzorku nové pneumatiky míň milimetrů! Tzn..Ostatní značky mají na zimní cca 8mm.A ten Tomket má na nové zimní nebo celoroční 6mm! To je jen od oka! Prostě nová Tomketa má míň od novoty oproti ostatním. Jinak jsem byl celkem spokojen..Ale nenajel jsem nějaké velké porce kilometrů, abych to mohl posoudit z hlediska výdrže v km.apod.. Zkrátka to sedělo a zimu se sněhem ve městě ta celoročka dávala ok..205/55r16 na Audi A4 B6 . Takže jsem sice neposoudil konkrétně zimní, ale Tomket jako takovou..pardón ;)

hodnocení

0x

Mám čtvrtým rokem celoroční Nexen Nblue 4 Season mají najeto nějakých 25tis km a momentálně mají nějakých 5mm takže na zimu budu kupovat nové. Jestě nevím co koupím ale klidně ty samé záleží na cenové nabídce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]