Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl bych se zeptat zdali někdo nemá zkušenost s pojistnou události na vozidle.
Před pár dny, mi naše sousedka nacouvala do auta. Sama však tuto událost neřeší. Nacouvala do přední částí auta. Nárazník i maska je v pořádku ale prohnula (zlomila - pod logem škoda) kapotu (vozidlo Škoda Scala).
Upřímě nevím jestli chci měnit celou kapotu za novou, jelikoš kapota není prohnutá do takové míry aby to bylo do očí bijící. Navíc na ní mám PPF folii.
Moje otázka však zní: je možné aby se zaplatila způspbená škoda ale neměnila se celá kapota?
Celý incidet je na kameře.
Buď zaplatí škodu sama (hned ti dá prostředky ve výši ceny opravy - jinak slíbí ale až uvidí účet tak tě vyfakuje), nebo sepsat záznam o nehodě a předat pojišťovně viníka. Tvoje pojišťovna může mít součástí tvého ručení asistenci na právní pomoc.
Když se bude cukat, tak oznámit policii. Když je záznam na kameře tak je to jednoduché. Ujetí od nehody, odmítnutí sepsat záznam o nehodě.
Ohlá haupna se mění za novou, svépomocí obvykle z vrakáče.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.