Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objíždka mostu v Roudnici nad Labem

Od: aloisb® odpovědí: 5 změna:

Dne 28.2.2025 se má uzavřít pro auta most přes Labe v Roudnici nad Labem. Na Interneru jsem o tom našel článek, který ale popisuje jen změny v MHD. Jezdím tudy z Prahy silnicí č. 240 na chalupu u Benešova nad Ploučnicí. Poradí někdo, jak nejlépe moct objet, abych se dostal do Velvar a dále jedu Tursko, Černý vůl, Tuchoměřice, Ruzyně a Řepy.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Od Velvar se za letištěm nad Roudnici dát na prvním kruhaci doprava směr Štětí a ve Štětí po přejetí Labe za mostem doprava a doprava směr Litoměřice, moc si nezajedete.
hodnocení

Díky, já pojedu nejprve z druhé strany, takže v Polepech za přejezdem doleva na Štětí a ze Štětí pak na Roudnici a měl bych přijet na ten kruháč pod benzinkou?

Přesně tak...případně se to dá ještě zkrátit: za Liběšicemi směr Břehoryje-Drahobuz-Malešov-Hoštka-Štětí, je tam ale užší silnice. viz foto.
Objíždka mostu v Roudnici nad Labem
hodnocení

Ano, tam jsem nedávno jel a udělali tam nový povrch silnice.

V Hoštce na náměstí U Lišky slušně vaří, kdyby byl cestou hlad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]