Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, 3 týdny zpět jsem dal své auto na ekolikvidaci. Komunikace proběhla rychle pán druhý den přijel. Při otázce zda bude potřebovat nějakou plnou moc mi bylo řečeno, že ne že vse zařidí auto odhlasí a na mail pošle papír o tom, že je auto vyřazeno a s tímto papírem půjdu na pojišťovnu. Ještě ten večer bylo auto na bazaru, že rozprodá veškeré díly ( což mi jako ekolikvidace nepříjde).. Už to budou 3 týdny co pro atuo byl a od té doby samé výmluvy a odkládání na jiný den, Pošlu v pondělí, pošlu ve středu, v pátek to máte na 100%... ale pořád nic.
Můžu se zeptat co v tákovém případě dělat? Pojistka na auto stále beží a papír nikde.
Mockrát všem děkuji.
To je to, když je člověk líný a spoléhá na jiné.
Je to podvod.
Můžu se zeptat co v tákovém případě dělat?****kontaktovat osobně toho pána, vzít vozidlo zpět, nebo dojít na policii, toto jim vše oznámit.
dal své auto na ekolikvidaci.****předal jste vozidlo podvodníkovi, Vy jste si neověřoval, zdali je to legální ekolikvidace?
já jsem v roce 2010 taky nechal zlikvidivat vůz.
přijel pán s odtahovkou, dal mě papír o ekolikvidaci a vůz si vzal ale bez RZ - ty jsem pak s tím papírem odevzdal na registru. na papíru bylo nějaké razítko. jaké to už si za 15 let nepamatuji.
A potom jsem zrušil povinné ručení.
jinak ta ekolikvidace byla bezplatná.
Ještě si vzpomínám, že se mu v autě líbilo rádio, tak si ho asi vzal - prý ve svém autě žádné nemá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.