Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
tento týden jsem se byl projet s trojkovou Oktávkou 2017 1.8 TSI s DSGéčkem a na 132 kw jsem měl pocit, že to auto vůbec nejelo. Hlavně ten plynový pedál byl totálně gumovej. Ta jízda byla totálně debilní, když jsem ten pedál sešlápl s citem jak jsem zvyklej, tak to moc nereagovalo na plyn a nejelo a když jsem ho sešlápl trochu víc, tak to mělo zase tendenci jet moc prudko, ale pořád jsem neměl pocit, že to jede jako auto co má 132 kw.
Myslel jsem si, že je to motorem ale ChatGPT mi tvrdí, že je to DSGéčkem a hlavně auta se suchýma spojkama takhle gumový na plynu jsou.
Máte zkušenosti s automatama obecně? Dvouspojoky, hydroměnič...jestli jsou všechny takhle gumový a pocitově ubírají motoru výkon? Tohle byla moje druhá jízda v automatu, poprvé jsem jel s 2024 Giulii která má hydroměnič ZF8 a to řadilo perfektně, tam mi teda taky nepřišlo, že by to jelo jako auto co má 280 koní, ale tam za to prý může OPFko co se tam začlo dávat.
Chtěl jsem ovečku, protože se mi trojka líbí, tam ta byla L&K ale že by mi to jízdě nějak "odjebalo dekel" jak se říká to vůbec. A na čtverkovou slyším jen nadávky a žádný dobrý slovo. Mají ty auta vůbec tu hodnotu nebo je to pozlacený houno? Mně mechanik říkal, že trojkový ofce se s*rou hodně a nejsou moc spolehlivý ale jsou na to levný díly. Tak se zase dívám po Alfách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.