Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda Scala paket špatné cesty Ano/Ne

Od: framir® odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, máte s tímto někdo zkušenost, zda se vyplatí?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

0x

pokud se nepletu, tak paket pro špatné cesty je akorát to, že ti do podvozku přidají dalších x ichranných plastů a myslím, že zvednou auto o 1cm...víc v tom nehledej

hodnocení

Ano tohle vím, moje otázka zněla jestli ano nebo ne od někoho kdo s tím má zkušenost
krtek6

a jakou přesně zkušenost s tím jako chceš mít?...nebo co očekáváš, že ti kdo napíše za info u takové "blbosti"?

bear
hodnocení

0x

Mám to na Fabii 1 a díky tomu není dodnes rezavá na podvozku jako její ségry.

To zaplastování podlah je super. Zvlášte pokud jezdíš v zimě, kdy se silnice solí.

Blbost to není.

Že štěrk neomlátí antikorozní nástřik podvozku?
Že to za tím plastem není vidět...

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, pokud by v paketu nebylo zvednutí o 5cm, kovový kryt pod motor atd., tak bych do toho nešel. Ty plasty jsou akorát na korozi a za nimi se dělá tzv. zahrádka. Schválně, kdo občas od dělá podbeh a vyhrne to ven? *smich*
Třeba já jo :) A rovnou to tam pak vymažu vazelínou. Ale cca jednou ročně je bohužel málo na to, jak často někde "bahním".
Z 95% plochy podvozku štěrk nic neomlátí, ten litá za kolama (takže prahy, pomůžou zástěrky) a do podběhu. Na podlaze jako takový bohatě stačí jen krabatej nástřik z výroby, pokud tam vůbec je, zároveň tak nic nebrání mytí jak hadicí, tak provozem. Za různýma plastama se slaný bláto drží celoročně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]