Nejste přihlášen/a.
Zdravím, týden zpět jsem měl přes noc zaplé autorádio a vybilo mi to baterii. Nastartoval jsem to skrze auto Powerbanku a dál to neřešil. Za ten týden jsem najezdil max 200-300km. Teď jsem od pátku odpo do dnešního rána neřídil/nestartoval. A samozřejmě auto zase K.O. ( rádio už poctivě vypínám )
Baterku mám cca 2 roky a 7 měsíců, jedná se o : Autobaterie VARTA SILVER Dynamic 54Ah, 12V, C30
Myslíte, že bude stačit baterku znovu nakopnout a na plno jí nabít a nebo mohla odejít? ..
Děkuji
Koukám co všichni provádíte s AKB. V žádném autě jsem zatím - když byla ještě dobrá- nemusel ani s ropákem (Xantia 2,0HDí90) ani s benzínem (aktuálně C5 2,0i16V) dobíjet AKB a trasy převážně do 4-5km , ani v zimě. Předpoklad -nabíjecí, potažmo letrika je OK. U C4 1,6HDi90 rv 04 , stará, byla v autě min. 4roky=od koupě auta, klekla ze dne na den -dána záložní kterou mi mechanik dp vyměnit za novou a opět už celou zimu bez dobití, tedy po prvotním nabití bo ležela asi 1/4 roku.
Souhlasím. Počet nabíjení baterie v autě (nabíječkou) bych za posledních 18let (3 auta) napočítal na prstech jedné ruky a ještě by mi na té ruce pár prstů zbylo. U prvního auta jsem baterii měnil za novou tuším po 7 letech a pak jsem ho po 11 letech prodal. U druhého auta jsem baterii 7 let neměnil a auto prodal. Teď mám nové auto..., tak uvidím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.