Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám Swifta r.v.2008 a už nekonečně dlouho se potýkám s problémy s řemenem. Nejdříve se řemen nechal dotáhnout, loni na jaře se pak měnil spolu s řemenicí. V létě opět začal pískat a to po studeném startu se zapnutou klimatizací. Naučil jsem se klimu před vypnutím motoru vypínat a problém zmizel. Teďka tak poslední měsíc se to zase dost zhoršilo a přestávám si být jistý, že je to jenom řemen. Obvykle začne pískat při vjezdu do první zatáčky. Když přidám pak na rovině plyn, tak po přeřazení z 2 na 3 přestane. Znovu začíná pištět při vjezdu do jakékoli ostřejší zatáčky prvních 10-15 min jízdy. Poté pištění většinou mizí. Už nevim co s tim, byl jsem ve 2 různých servisech a v obou se tvářili, že je to prkotina. Za 1500-2000 km jedu měnit pneu, vydrží to do té doby? Řemen na pohled vypadá ok, bez prasklin apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.