Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dobrý den všem.
Kamarád se se mnou dohaduje na téma měření městskou policií.
Tedy. Prý, když dám příklad jedete ve vesnici 60 km/h (místo 50 km/h) a měří Vás ale vy cca 150 m před nimi zahnete ke své brance k domu, tak Vám pokutu nedají? Res. prý toto se mu stalo, že je viděl, měl tam určitě 60 km/h, strážnice ho měřila a on cca 150 m od nich zahnul k baráku. Nikdo k němu nešel i přesto, že zastavil na silnici u kraje u svého baráku.Tedy bylo dost času na něho zavolat nebo k němu jít či dojet.
Teď mě zajímá. To jako jsou líní sednout do auta a těch 150 m mu doručit info pane řidiči překročil jste rychlost?
Nebo jí překročil a kamarádoj příjde dodatečně pokuta? Ale co tam uvedou? Že jim nezastavil i přesto, že teprve byl měřen? A nikdo mu neukázal?
Já toto trošku nechápu. Ale nechám si poradit od zkušenějších
Díky. K
Předvolají si provozovatele, nebo se na to vykašlou a změří jiného. Je to méně papírování.
měl tam určitě 60 km/h***to není důležité, páč tachometr neukazuje přesně. Pak ještě tolerance a hranice, od kolika to budou dneska vybírat
o jako jsou líní sednout do auta a těch 150 m***to by bylo zdlohavé, lepší ten kousek dojít.
Že jim nezastavil i přesto, že teprve byl měřen? A nikdo mu neukázal***ale tento dotaz nemyslíte vážně...
Teď mi sdělte, co když ho neměřila, čekala až přijede blíže, pak ho změří?
Zastavit ho musí. Pokud měřil strážník a ne automat, tak se objektivní odpovědnost provozovatele nekoná..
špatně asi vyjádřeno.***to znám trošku jinak, že si každý upraví svůj náhled na problém.
Klidně ona strážnice měřila jen pár metrů před sebou a jeho ani nezměřila.
To je jak s názorem Lojzy, který ho slyšel v hospodě od Karla, že se bavili na hřišti Franta s Jirkou, jak jim jeho šéf vyprávěl, že to bylo takto, páč to říkala Mařena z prasenčáku.
Zkrátky tichá pošta mění tu zprávu
Nejspíš ho ještě nezměřili aby to bylo prokazatelné.. Pokud ho změřili a je o tom záznam (kterej nemůžou zatlouct), tak se jim nechtělo se za nim honit, takže nahlásili že řidič ujel = neztotožněn = neni po kom vymáhat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.