Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký rozměr dečky proti námraze?

Od: kema® odpovědí: 17 změna:
Dobrý den.
Jaký rozměr clony proti námraze předního skla použít u Fabie 3 kombi?
Stačí 150 x 90 cm?
Jakou dečku doporučíte?
Děkuji.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

4x

pokud můžete, vezměte metr a změřte sklo té fábie. no a pak kupte dečku o té nebo podobné velikosti. je to celkem jedno.

tesla
hodnocení

1x
Fabku prodat a koupit elektrovuz. Mam nastavenu dobu odjezdu, prichazim k rozmrzlemu a vyhratemu autu, nasedam a jedu. Pripadne to muzu zapnout z mobilu. Problem vyresen.
hodnocení

Jo. A nabíjet ho budu na sídlišti prodlužovačkou z okna v druhém patře :)
Dle nicku panáčka zahřálo u srdíčka, jak mohl setřít socku a totální nulu s fábkou.
thetruth

Nějaký provokatér, beztak jezdí max. na elektrické koloběžce od maminky k Vánocům.

tesla
Nikoho nestiram, nick byl nahodny, mam skodovku a nabijim jednou tydne jak kde, vetsinou to spojim s nakupem ci necim jinym. Je to super hracka a kdo okusi, nechce jinak.
Je to jako s automatickou prevodovkou, je to super vec, pohodlne,nejen do mest jako delane. Na automat jsem presedlal pred deseti lety a lituju toho, ze to nebylo uz drive.

ta tesla v tom nicku Vám při Vaší moudrosti a přehladu nesedí-tady by spíše seděl brouk Pytlík-tazatel chtěl radu na zakrytí skla a ne Vaše majetkové poměry a že máte dokonce i mobil...Teslo*smich2*

tesla
Kornel - z cesty a ne k tematu tu mluvi kazdy druhy, hlavne ty ruzne “babky, pak elektrikari atd.”, tak jsem si to take dovolil, ale me reseni je zcela funkcni.
Tak tak. Folie či škrabky jsou minulostí. Ale dalo by se to ještě zpeněžit jako suvenýry:)

Podle britských vědců je největší procento psychopatů mezi lidmi, pořizujícími si EV. Ano, někdo může říct, že jde o nepodložený předsudek, ale my, co na silnicích trávíme denně spousty hodin víme, že ono na tom něco je. Konečně je to vidět i zde - tazatel se ptá na dečku na okno ( cena +-100Kč) a dostane se mu dobré rady, aby si koupil elektroauto (zřejmě odpovídající klade rovnítko mezi cenu kusu fólie a elektroauta. I když - je pravda, že u ojetého EV to asi platí, jelikož mnoho bazarů je už vůbec nevykupuje. Jinými slovy - ne všichni se tak projevují, ale spousta řidičů EV se chová stejně obsesivně jako vegani, nebo jehovisté - prostě cítí neodolatelnou chuť a nutkání každého, kdo se vyskytne blíž jak 10m od nich přesvědčovat o té své, jediné a neotřesitelné víře *smich*

Koneckonců nezklamal ani náš stálý a neůnavný elektro politruk s objevem o nepotřebnosti škrabky. Ano, pro něj to je zcela zásadní a jedinečná výhoda EV. No, já tyto potřeby taky nemám, nepotřebuji je rovněž a to jezdím fuj fuj fuj ropákem. Stačí mi PETka s teplou vodou

Ať máš radost Promone, petku s teplou vodou jsem také používal 20let. Nejlepší řešení. Ono ta pokrývka na okno není ideální, hodí se to do auta, tam roztaje voda a prostě se občas musí vzít domů vysušit.
Díky, ale já jsem v tomto případě neutrální. Ano, naprosto s Vámi souhlasím, že dečka na okno nic moc neřeší. Ono je sice hezký, že na okně není námraza, ale okno je někdy omrzlé i zevnitř a i když není, řidič si jej zadýchá a stejně vidí prdlajs. Proto jsem třeba dnes okno polil, i když nebylo vysloveně omrzlé, šlo o prohřátí okna a též stěračů, protože lépe stirají.
Ale každý svého štěstí strůjcem, když někdo rád škrábe, nebo se matlá s dečkou, proč ne...
Aspoň v něčem se shodneme, navíc prohřáté okno se hned v prvních okamžicích hned neodýchá, takže se nemlží zevnitř. Jinak my psychopati už jen klikneme do mobilu a ani není třeba zimní bunda, teplo jako v obýváčku, spíš ještě víc.

hodnocení

0x
Já vždy používám kus igelytu z matrací apod. U tříďáku zdarma. Nebo jsem rozřízl velký odpadkový pytel po stranách a vznikl pás dostatečný na celé sklo. Ten jsem pak seřízl na míru a tak, aby se strčil pod stěrače(proti přilepení).

hodnocení

0x

octaviaclub.cz/...

co tak zkusit toto? lidl.cz/...

hodnocení

Tak jsem se zastavil v Auto Kelly a poprosil prodávajícího aby mi doporučil dečku a nejlépe se hodila hliníková clona 150 x 70. Rozměr na šířku i s "ušima" 200cm.
Dá se použít i v létě na stínění sluníčka, takže uvidím jak mi dlouho vydrží.
A byla levná - jen 59,- Kč a na tu trojkovou Fabii sedne jak pr..l do lavoru.

Třeba se tato informace hodí i někomu dalšímu.
Příští týden má zase mrznout a ono ráno škrábat přední sklo není nic moc.
To škrábání by třeba ještě šlo, ale jízda těch prvních pár stovek metrů se sklem které má mlžný závoj (z venku) do té doby nežli se trochu ohřeje motror a začne foukat na okno není bezpečné. Hned na prvním kilometru mám snad 8 přechodů pro chodce.

ta levná vydrží 3 použití - nebo se o ni musíte starat jako o poklad... hlavně ji vždy po použití opatrně setřepat a poskládat - velmi často se trhá i pouhým poryvem větru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]