Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Identifikace dílu VAG

Od: cup odpovědí: 5 změna:

1) Podle etky je třmen pro RS specifický: 6Y0615124 - viz obr. (Kotouč 288 mm)...

2) na e shopu píšou https://tambov.shop/brzdovy-trmen-esen-skv-42skv942 u tohoto třmenu i kód 6Y0615124 - to mi přijde jako blbost ne? Že je stejný třmen pro Fabii 1.0 i RS? (Když si rozkliknete na předchozím odkazu Škodu Fabii tak se rozbalí úplně všechny motorizace)... to je chyba ne? Anebo fabia 1.0 má také 288 mm kotouč?

Kde se nechá sehnat pravý 6Y0615124? V Etce se píše, že originál je vyběhlý díl bez náhrady...

doplněno 03.02.25 08:40:

Případně je vhodné měnit jeden třmen za nějaké alternativní? Aby to brzdilo souměrně

https://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-tec/200058-brzdove-zarizeni%7C201084-brzdovy-trmen/SKODA/4383-fabia-i-6y2/17456-1-9-tdi-rs/

Nějak se mi to nezdá

a opravovat se vypadlej pístek asi nikomu moc nechce :(

doplněno 03.02.25 08:49:

Popřípadě má cenu koupit tu Opravnou sadu s novým pistem z předešlého odkazu, když je vybočený? Nebo to je opravna sada jenom když je vyrezlý? repase:

Zatím netuším jestli je ten válec ve třmenu poškozený? Řešil to už někdo? Ten pístek je v háji určitě, ale to uložení?

Identifikace dílu VAG
Identifikace dílu VAG #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, cup a cuj stejná osoba? Já jenom, abych věděl, když budeme radit, jaký styl zvolit. Jinak Etka a dříve Etos mě neoslovila a hledám dle TecDoc apod.

hodnocení

0x
Podle čísla mi vyskočilo toto
autodilyparts.cz/...
Třmeny bych osobně vyměnil oba
Litrova fabie dle mě nebude mít tak velky brzdy
Napiš co maš za auto typ rok motor a co potřebuješ
bear

Nejen, že litrová Fabie nemá 288 Lucasy na RS, ale ona ani nemá běžné koncernové FSIII 256mm.

Má FSII menší.

hodnocení

0x
Pokud neni pístek rezavej a manžeta potrhana tak pístek jen natlačíš zpatky a pak si jen odvzdušníš brzdy
Když si vytočíš odvzdušnovak pude ti to zatlačit líp

hodnocení

0x

Chcete poradiť a do otázky nedáte,to čo je potrebné. Zadajte,typ auta, rok výroby, typ motora, jeho výkon a ideálne VIN, potom sa nájde presný diel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]