VW passat b 2.0tdi 110kw Ahoj, dnes po 2 minutách po startu začala svítit žlutá kontrolka motoru, auto v pořádku jede. Měl jsem dojezd 70km, tak jsem dotankoval 11 litrů dieslu, ale kontrolka motoru porad svítí + palivová kontrolka a dojezd klesá a ručička palica též. Co se stane až když bude na nule, přitom bude například plná nádrž. Elektronika vypne přívod paliva a auto zhasne? Kontrolka motoru je pravděpodobně k vuli tomu palivu, že? Díky za rady
Troufnu si tvrdit, ze pokud je v nadrzi palivo, tak auto jede (pokud neni jiny problem)->tedy beh motoru je nezavisly na ukazateli mnozstvi paliva, dojezdu atd.
Kontrolka motoru svítí při rozpoznané chybě motoru, s palivem nesouvisí, od toho je kontrolka "stojanu" na palivoměru. Pri nedostatku paliva motor nezastaví žádná elektronika, ale až fyzická nepřítomnost paliva v nádrži, auto není notebook, kde se stav baterky vypočítává, aspoň ne to spalovací... K vyčtení závady způsobující svítící kontrolku stačí i základní čínská bluetooth krabička za 3 dolary a apka v telefonu, tam není co řešit.
Žebravé oko s kontrolkou závady nemají nic společného. Řeší se každé zvlášť - jedno dotankováním, druhé diagnostikou.Mě se občas stalo, že když jsem dotankoval jen trochu, plovák v nádrži to nezvedlo a ukazovalo stále minimum. Když jsem dotankoval do plna, začlo měření fungovat dobře.
Troufnu si říct, že si to cucnulo vzduch z nádrže a vyhodilo chybu motoru na základě nízkého tlaku paliva a špatných emisí... Takže vyčíst chybu a vymazat a nejezdit do 0.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.