Nejste přihlášen/a.
0x
0x
Zdravím, určitě se tady objeví p. Cukrář a řekne, že je to v poho, jen třeba nechat v pneuservisu trochu zapravit. Osobně řidiči v protisměru patří pár facek. Za mě bych z gumy udělal max rezervu, vím, asi zbytečné, ale mám se rád. Nemáte záznam z kamery? Pokud tam bylo něco hodně špatně, předal bych to PČR. Jasně, jsme lidi, ale dneska banalita, zítra třeba udělá smrťák.
0x
zeť si udělal na skoro novém autě něco podobného...prej v pohodě...na moje naléhání to dal alespoň na zadní nápravu..když teď jeli k moři plně naloženým autem i s dětmi tak jsem mrčel tak dlouho až koupil dvě nové gumy na předek a tu vadnou zrušil... na gumách se nemá šetřit a navíc o tom věděl...protože se zabít nebo zmrzačit sebe nebo někoho jiného pro pár stovek to určitě ne...
0x
Nejsme v tramtarii kde je vymena pneu fakt problém a jezdi se dokud to jede...
Rady dát to na zadek řeší co?
Tohle když prdne tak to udělá rychlý defekt = guma okamžitě ptázdná. Na dálnici než zastavíš tak je guma úplně na hadry a když s tim pojedeš jen o kousek dál tak doj..š i ráfek. A když to odstavíš tak s velkou pravděpodobností ti do toho nakouří kamion. To se vyplatí, ušetřit blbý 3k za dvě gumy...
0x
0x
Defekt ktery vidim na fotce klidne muze vzniknout pri parkovani u vyssiho obrubniku. Vlastni zkusenost.
Mnohanickový davide12, jediné, v čem máte pravdu, že jsem opravdu důchodce, který si užívá krásného důchodu. Jinak se mýlíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.