Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krátkodobé pojištění ns cesty

Od: jindry odpovědí: 3 změna:
Ahoj, doporučíte mi někdo krátkodobé pojištění na cestu autem? Mam půjčené auto z půjčovny, povinné na direct pojišťovnu, ale nevím přesně jaké.
Má smysl něco od airbank nebo jinde? Jde mi případně o odtah až domů 300km po ČR a nějaké náhradní vozidlo případně.
Diky za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Především - jde o cestu tuzemskou nebo zahraniční?

Auto z půjčovny? A to nemá havarijní včetně asistencí? To je nějaká nízkonákladová půjčovna.

Pokud by to tak skutečně bylo (v co nevěřím) a šlo o zahraniční cestu, tak si udělejte cestovní pojištění právě u directu, je tam možnost připojištění asistence vozidla která problémy na cestách řeší. JInak se dá pořídit asistenční služba ÚAMK na měsíc.

Podobnou službu jako má direct mají možná i jiné pojišťovny, já to zatím nepotřeboval tak to nesleduji, hledal bych to podrobněji pro svého klienta.

hodnocení

0x
Auto má snad půjčovna pojištěné. Proč pojišťovat podruhé?

jindrichpokr
hodnocení

0x

Mrkni sem, můžeš zadat parametry, a vyjede ti to dobré srovnání :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]