Nejste přihlášen/a.
Je to odvetrávanie z podtlakových ventilov. Pokiaľ je upchatá,tak zle reagujú podtlakové ventily a jej nepripojenie na sanie tiež narúša správnu funkci podtlakových ventilov. Kedže sa vám to ulomilo, tak tam dajte na ten obal skrutku s maticou,ktorú prevrtáte skr a nasuniete na to tú hadičku.
Můžu tedy jako teoretické řešení tam "přidělat" např. kousek lehkého molitanu nebo jiné srandy aby se mi do té hadičky nedostával bordel? O to teďka jde že?
Nie,ide o to,že cez sanie je odsavaný ten prebytočný vzduch,alebo podtlak z tých ventilov. Má to byť napojené na sacie potrubie okolo filtra. Na niektorých autách je to ešte predfiltrom,na niektorých za filtrom vzduchu.
Takhle tenkou hadičkou, jo?
Je to odfuk z podtlakových ovladačů. Vývěva odsává vzduch ze systému podtlakových vedení. Ovladače pomocí elmag. ventilů tento podtlak distribuují třeba i k turbu pro natočení lopatek. No a když podtlak elmag ventil zavře (dle ECU), tak je žádoucí,a by se na turbu ovladač vrátil zpět a jak se nafoukne, tak je vhodné, aby si cucl atmosférickej vzduch z čistého prostředí třeba z filtrboxu.
Posilovač brzd si tento vzduch přes plstěnou vložku nabírá z prostoru kabiny.
Jak čtu váš komentář mám dotaz je velký problém když bude hadička jentak viset? Dal jsem na ní celkem provzdušněnej molitan aby nasával když už tak alespoň nějakej filtrovanej vzduch? Jde mi o to abych si nepodělal turbo takovou kravinou
Stačí houbička molitanu. Uděláš do ní díru a strčíš hadičku dovnitř. Jak špejli v nanuku. Bohatě stačí.
Některý elmag ventily toto řešení mají integrované na sobě. Vpodstatě jen houbička molitanu pod mini kloboučkem z plastu nebo přelepená díra filtrem něco jako silonka. takové jemné sítko.
Já na tu hadičku zafofrpáskoval kousek molitanu. Nevím jestli se chápeme. Když tak jestli nějaké info tak budu jenom rád moc děkuju. Nejde mi poslat fotka jak jsem to "vymyslel"a zda to bude jako prozatimní řešení stačit pokud vás mohu nějak kontakovat bylo by to super. Případně tady je odkaz na fotku ale nevím jestli půjde: cdn.discordapp.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.