Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tyčka stabilizátoru - zatuhla a nejde ven

Od: standa odpovědí: 7 změna:
Tyčka stabilizátoru šla dole krásně povolit, nahoře šla povolit matka, měl jsem radost, dvakrát otočil a matku ukroutil. A teď to nejde ven. Dle videí je tyčka nasunutá, ale prostě nejde vyrazit. Nahřát? Odvrtat?
Tyčka stabilizátoru - zatuhla a nejde ven
Tyčka stabilizátoru - zatuhla a nejde ven #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

0x

Průbojník + kladivo a z druhý strany palice pro zachycení reakce (abys nevohnul ten plech)

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, stahovák, nemám rád, když se to všeho mlátí, obzvlášť na podvozku.
Mám doma takovou těžkou železnou kostku pod vrtačku (dostal jsem ji kdysi převázanou mašlí od člověka, který uż mezi námi není) a taky kus kolejnice. Když už je potřeba do něčeho majznout, strčím to z druhé strany a po každém úderu to zase přirazím. Je to hodně poznat, i ten úder má pak mnohem větší průraznost.
asd1

Proto ta palice z druhý strany ;)

trtr
Kam jde nacpat stahovák, tak radím ten. Pokud není tak ruský způsob.
asd1

Ruskej způsob je jebat do toho bez zachycení reakce *smich* Ale uznávám že stahovák je šetrnější a hlavně blbovzdornější, s kladivem se musí umět. Neni rána jako rána..

standa
hodnocení

Stahoval tam nedostanu. Je tam cca 2cm místa a pak brzdová trubička.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]