Nejste přihlášen/a.
Kolik bodů po absolvování kurzu mi bude odečteno? Na webech polygonů píší o 4, nemělo by to být 3?
Je třeba i nějak možné že ten kurz potenciálně nezvládnu, nebo je zaručen po absolvování odečet bodů?
Je to nějak těžké podstoupit ten kurz?
Dá se na kurz nějak předpřipravit?
0x
Před lety jsem na tom byl...
Počet bodů ti nepovím, to je jejich kompetence, ale můžeš být rád za cokoliv.
Kurz se skládal z nějaké hodiny / dvou teorie bezpečné jízdy, to přečkt není problém.
Pak je praxe na polygonu, je to opravdu užitečné. Začínalo se nácvikem správného držení volantu - dedy 14:45. To jsme si vyzkoušeli v praxi, že jedině s tímto držením se dala projet konkrétní klikatá cesta mezi kužely. Pak jsou další disciplíny, včetně zvládání smyků na kluzné ploše. Za mne - opravdu užitečný kurz. Jezdilo se samostatně, do auta mi položili vysílačku a pozorovali zvenku.
JO a na závěr, pokud tam pojedeš, stav se cestou u benzinky a zkontroluj / doplň pneumatiky. Nás se na tohle ptali a nikdo to neudělal, takže bys byl za hvězdu.
Jestli tam byl nějaký písemný test už nevím, ale zvládnul jsem to celé v pohodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.