Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Servisní knížka na Daihatsu Feroza 1.6

Od: martinamaus* odpovědí: 10 změna:

Dobrý večer. Prosím, neporadil by mi někdo, kde bych sehnala servisní knížku na Daihatsu Feroza, rok výroby 1996 v benzinu?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

No a zháníte čistou a nebo vyplněnou? Nebo jde o servisní manuál?

doplněno 27.08.10 22:04:

Aha tak ještě je potřeba upřesnit. Jde o manuál a nebo o servisní manuál? Servisní manuál je to , kde co jak opravit a manual je kde se co zmáčne,přecvakne atd aby to fungovalo , laicky řečeno

martinamaus*
hodnocení

Tak to bude nejspíše servisní manuál. Omlouvám se, jsem jen ženská...

martinamaus*
hodnocení

Takže bych potřebovala servisní manuál, prosím.

ar*
martinamaus*
hodnocení

Mockrát děkuji. Sice to není v češtině, ale doufám, že to už nějaký překladač na netu zvládne :)

ar*

Není zač *jasne* a pro příště prosím nepište , že jste jen ženská. Myslím , že žena není jen a možná by jste strčila do kapsy hodně chlapů.

martinamaus*
hodnocení

Děkuji pěkně. Taková odpověď potěší *slunce* V neděli budu nejspíše pokládat otázku, jak si sama "ženská" opravit Renault Clio.

cyril*

Bude Vám to asi muset stačit, neboť se pamatuji na jednoho prodejce a záruční servis této značky, který neměl ani toto.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tam co auto.

martinamaus*
hodnocení

Bohužel jsem čtvrtý majitel a knížka je neznámo kde...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]