Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prosim o radu na co zamerit. Občas se stane, ze po nastartovani a rozjezdu, po ujetí cca 200 metrů motor zhasne a. Nejde nastartovat. Současně bliká žhavení... Po vypnutí zapalování a uzamčení/odemknutí auta lze normálně nastartovat a jet.. myslel jsem na palivový filtr, ale to blikání žhavení mi k tomu nejde..
Fabia 1 1,9 74kW PD
Děkuji za tipy
Fabia 1 1,9 74kW PD
Děkuji za tipy
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
deda®
Ted nejsem u auta, ale určitě pichnu na diagnostiku. Jsem jen zvědavý, co vsechno signalizuje blikající žhavení.
Ale i tahle možnost mě napadla. Dekuji
Ale i tahle možnost mě napadla. Dekuji
k2
2x
Diagnostika.
Obecne u TDi blikani kontrolky zhaveni muze indikovat dost ruznych problemu, viz treba:
Co z toho je Vas pripad a co z toho plati i pro PD tezko rici, takze se bez diagnostiky stejne neobejdete.
deda®
Určitě dam diagnostiku, nevěděl jsem co všechno znamená blikající žhavení a na co se mam pripravit...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]