Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zhasnuti motoru po rozjezdu - Fabia 1

Od: deda® odpovědí: 11 změna:
Zdravím, prosim o radu na co zamerit. Občas se stane, ze po nastartovani a rozjezdu, po ujetí cca 200 metrů motor zhasne a. Nejde nastartovat. Současně bliká žhavení... Po vypnutí zapalování a uzamčení/odemknutí auta lze normálně nastartovat a jet.. myslel jsem na palivový filtr, ale to blikání žhavení mi k tomu nejde..
Fabia 1 1,9 74kW PD
Děkuji za tipy

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

4x
Zdravím, že by vada imobilizeru?
hodnocení

Ted nejsem u auta, ale určitě pichnu na diagnostiku. Jsem jen zvědavý, co vsechno signalizuje blikající žhavení.
Ale i tahle možnost mě napadla. Dekuji

vernon
hodnocení

2x
Uhnilý svazek pod baterkou?
hodnocení

Prověřim, je pravda, že na to trpí...mrknu pod auto, jestli kuna neuradovala. Dekuji

k2
hodnocení

2x

Diagnostika.

Obecne u TDi blikani kontrolky zhaveni muze indikovat dost ruznych problemu, viz treba:

dieselpower.cz/...

Co z toho je Vas pripad a co z toho plati i pro PD tezko rici, takze se bez diagnostiky stejne neobejdete.

hodnocení

Určitě dam diagnostiku, nevěděl jsem co všechno znamená blikající žhavení a na co se mam pripravit...

hodnocení

2x

Takhle se to může chovat při závadě elektroniky v klíčku zapalování. Zkuste rezervní klíč.

hodnocení

Dobrý nápad, děkuji

hodnocení

0x
Nemáš v autě nákej alarm?
hodnocení

Ne, nic tam není

tak diagnostika a kouknout co to píše

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]