Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahovacka okna zadni Octavia1

Od: seanx® odpovědí: 8 změna:

Budem menit stahovacku okien "L" vzadu
na Octavia1 1.6 /75kW /2003
a potreboval by som poradit, ked s tym mate skusenosti,
aku znacku mam kupit, aby s nou neboli problemy pri vymene alebo dalsej funkcnosti.
Ked som pozeral nejake postupy, tak napr.
tato DPA 88390364802 nesedi v otvoroch, je ulozena vyssie
ako bola original (FOTO)

Dik

Stahovacka okna zadni Octavia1

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Když se mi stahovačka neopravitelně namotala, koupil jsem asi za 7 stovek tu nejlevnější, co druhý den byla k vyzvednutí v oblíbené nejbližší prodejně dílů. Moc jsem ji nezkoumal, vyměnil a už funguje cca 8-9 let.

hodnocení

0x

club-opel.cz/...

u sebe sem daval toto a spokojen

autodilyparts.cz/...

hodnocení

ok, dik
A jak jste řešili výměnu ochranné fólie do dveří jako hydroizolace?

koupíš u větnamce ten nejlacinější plastovej ubrus a uděláš si nový krytí nalepíš oboustranou lepící paskou

bear

Ty parozábrany už se dělají opět v druhovýrobě. Kdosi to má na Aukru.

ovcin
hodnocení

0x

Asi jsem hloupej, ale když bych na obou fotkách povolil šrouby, tak kolejnici stahovačky zasunu dál až nadoraz. A sedí.

hodnocení

OK, dik.

Nedělám s tím, tak jsem nevěděl.
A na videu, kde jsem to viděl, nevím proč je nepovolil a nenastavil.

ovcin

Hlavně si zafixuj sklo lepící páskou. Jinak sletí dolů mimo stahovačku a rozbije se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]