Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám hyundai i30 1,0 tgdi byl na garanční prohlídce kde byl měněn EGR ventil, vůz mi po opravě předali a při cestě domů jsem zjistil že auto nejede - netáhne jak má... Další den tedy bylo auto vráceno do autorizovaného servisu k opravě kde zjistili špatný kabelový svazek a poškozenou řídící jednotku motoru. Za mě je dosti zvláštní že se závada vadné řídící jednotky projevila po výměně egr ventilu - spíše mám podezření na poškození auta autorizovaným servisem. Je možné jim to nějak dokázat a popřípadě jak?
pest -> Přesně tak. Zákazník je rytrej jak rádio a štvou ho 2 hodiny času. Servisák hledá závadu x hodin a pak radostně zjistí, že to byla věc za 500kč, ale x hodin práce už je problém, protože to chytrák klient nevidí a ještě blbě kecá. Zajímavé je, že u doktorů jsou většinou lidi zticha a nevztekají se. Přitom je to stejné.
Takže pravda může být tam i tam nebo někde mezi (vychytralej zákazník, nezručný servis nebo skrytá závada ve výrobě auta co se začala projevovat a řetězit).
To bear:
No v dnešní době se nic moc nehledá, pokud něco neukáže séroivá diagnostika, tak jsou v pytli. Měřit dnes i v autorizáku umí málokdo, jsou to jen měniči dílů. Opomenout něco mohli, takže chybu servisu nelze vyloučit.
Třeba u některých moderních Citroenů byl kdysi předpis (možná ještě je), že do EŘJ auta se lze připojit pomocí diagnostiky třeba 10x, po 11. se dávala nová jednotka -> nějak se to zapisuje.
Tak to jste jim naletěl ! Nic takového není žádné EŘJ a to omezení je totéž, asi se Vás chtěli zbavit, chtěl jste po nic toho hooodně! Pokud by to byla pravda tak obě naše auta (9HXC a DCRFNC) by už museli mět kdovíkolikátou BSI a BSM! přičemž obě jednotky jsou stále originální.Minimálně na mém, DCRFNC kde jsem toto zkoumal a navíc už asi 5x jsem byl u svého mechanika na diagnostice. Jedině že by měli standartní diag na koncern VW a ne na PSA! Což je u autor. servisu zase nemožné!
Byl na to i přímo papír z Francie, takže kec to nebyl. Možná to bylo jen pro určitá auta a bylo to cca 15 let zpět.
Nesmysl tak to není, nevím kde jste na to přišli,ale je to nepravda.
Jen něklteré LPG zástavby mají různá omezení kdy třeba nouzový start na plyn je v plynové jednotce omezen SW na max10 startůVýhradně týkající se ŘJ plynové zástavby! Jinak u systému Elpigas není žádné omezení dokonce i v -4°C start na LPG na první dobrou, startuji už téměř rok výhradně na plyn!
Opravdu to není Urban legend. No dobrá, chtěli to tenkrát cvicně zkusit kluci na dílně v rámci zácviku vyčíst, bylo jim to zakázáno, že daná jednotka to eviduje počet přístupů - hlavní EŘJ) a poté se dle předpisu musí dát nová. Nebylo to nikoho VIP auto, takže nebyl důvod proč to jinak zakazovat. Diagnostika originál Lexia/Proxia. Ne, neměly to všechny modely, tuším že to byla právě C4, rok 2010 nebo nějak kolem.
Napsat auto, model či typ? asi je to tajné ale říkat bludy to ano!
"U PSA vozidel určité omezení vícenásobného použití diagnostiky Diagbox existuje, ale je to jinak než se uvádí. Při použití Diagbox můžeš narazit na info, kolikrát už byla diagnostika na vozidle použitá (obvykle je to číslo max 50). Ale i při překonání tohoto stanoveného čísla se není potřeba se ničeho obávat - omezení nad touto hranicí znamená pouze to, že výsledky daného měření se nezaznamenají automaticky do logu provádění diagnostiky, ale nemá to žádný vliv na normální průběh měření. A už vůbec není třeba měnit ŘJ."
Zde je popis- vysvětlení problému od dloholetého servisáka a diagnostika, znalce aut od PSA.
Pokud ma nyni servis nejakou vuli a ochotu problem resit za sve penize (rozumejte jako zarucni opravu), tak bych do cele veci moc nestoural a doufal, ze se oprava nepotahne moc dlouho (vymena svazku "moderniho" vozu neni zrovna zalezitost na pockani a v kelly je nove skladem tez nemaji).
Ale kdo chce kam...
Když nemaj díly tak by měli dát náhradní vozidlo..
ano měřít umí málokdo, tak se naslepo mění díly a buď se trefí nebo ne.. Prasárna je že ti předali neopravený auto.
Jestli to je ještě v zákonné záruce a nestihnou to vyřídit do měsíce, tak můžeš odstoupit od smlouvy, nechat si vrátit prachy a ať s s tim hrajou jak dlouho chtěj... Prodloužená záruka - záleží co tam je napsaný..
Jo, už vaří z vody,tak budou zkoušet všechno možné -> postupně jsou schopni vyměnit úplně vše. Já třeba paralelní diagnostiku mám raději než tu sériovou.
Ono je odpojit čidlo a propípnout "drát" pro někoho nepředstavitelné.
Prodat auto a nezajistit servis ani v záruce za ojeb považuju. Prodat s úsměvem, ale když vyskočí zmetek tak nezájem, na ježdění si sežeň jiný auto. A ojeb je to i na prodejce/ servis. Výrobce svazek může vzít z jinýho auta, nebo ho prostě nechá vyrobit, vyčlení na to pikolíka a za den to má hotový. Všechno jde řešit, jen se musí chtít. Vůbec obecně přístup k reklamacím se postavit čelem, na to se v ČR moc nehraje, drtivá většina prodejců má snahu se zákazníkem vy..bat. Doporučuju zvednout zadek a vyzkoušet si jak se k reklamacím staví na západ od nás...
A prosim info který že to předpis zrušil právo odstoupit od smlouvy a umožňuje místo toho vnutit náhradní auto.
A když si do nich rejpneš tak prskaj a dělaj z tebe debila.
Zmínil se o netěsným konektoru a ohnilých pinech. Takže auto za půl mega nebo kolik a má sračkovej konektor za deset korun kterej netěsní, piny v kabeláži taky sračka která hnije. Dále oprava možná jednoduchou výměnou konektoru a pinů (jen vyčistění nestačí, hnití se zopakuje). Výrobce toho ovšem využije na zdražení opravy, proč měnit konektor když může prodat svazek a jednotku za násobek ceny. Ovšem asi nepočítal že to bude hnít už v záruce, tak se kurvítko trochu nepovedlo
Já těm šmejdům na nový auto kašlu. Mmch. kdyby to udělali všichni tak výrobce buď změní styl nebo krachne. Stačí kdyby nový auto nikdo nekoupil jeden rok a maj velkej problém. + aby věděli co změnit, tak každej by jim ještě napsal proč to nechce. Např. já chci jednoduchý, spolehlivý a snadno opravitelný auto s projektovanou životností 20 let a bez zbytečných kokotin (ty za příplatek aby to měl ten kdo to chce a ne to cpát všem). Pak budu ochotný koupit si funglovku. Současný laciný sračky plný kokotin ať si vystaví na parkovišti u fabriky.
Když to zvládnu i já, tak proč by to neměl umět profík v servisu (ironie - ano 90% mechaniků jsou lamy pro který je podobná práce sci-fi). Nemusí dělat v předklonu, může si vytáhnout svazek i jednotku ven a dělat to na stole (když maj oboje měnit tak to asi půjde , nebo si nad motor dát plošinu a dělat vleže, pak nemusí bejt hodinu v předklonu s hlavou u motorový přepážky..
Normální konektor je proti vodě ošéfovanej, taky piny jdou pozlatit a pak nehnijou.. Ovšem to by výroba konektoru stála o 20 korun víc a prodražilo by to výrobu auta tak o dva tisíce...
Jestli tam hnijou piny v konektoru už v záruce, tak tam je zásadní chyba... Nebo prostě už při konstrukci počítaj s životností pár let. Konektor neni zádná novinka kde by se ještě měly vychytávat chyby..
V ČR pořád dokáže projít i auto bez funkčních brzd, proti tomu je svítící kontrolka bagu banalita, technik jí svítit neviděl, při kontrole nesvítila Pořád stačí že se znaj, akorát dnes už musí obhlídnout i výjezd z STK jestli tam nečíhaj cajti, resp. to odveze na podvalu, to je náklad a na ten páky nemaj.
007, je hned několik možností jak reklamaci vyřešit rychle a ke spokojenosti zákazníka. Taky dost možností jak s nim vyjebat. V ČR prodejce často používá to druhý. A nejen prodejce, ale i výrobce vůči prodejci. Ty kopeš za servis tak vykládáš proč to nejde, chápu, byl bys byl sám proti sobě. Ono zatáhnout vyřešení reklamace něco stojí a o to je menší zisk. Proto se prodejci kroutí jak hadi a zkouší všechno možný.. A jestli myslíš že nepoznám vadný ložisko dřív než upadne kolo, tak jsi úplněj mimoň. Ale chápu že nejlepší obrana je útok, mlžení, vymýšlet si jak toho druhýho očernit, tak sis vymyslel pohádku o ložisku.
V zákonné záruce právo na odstoupení od smlouvy při nevyřešení reklamace do 30 dnů / opakované závadě/ několika různých závadách pořád platí a tuhle možnost volí kupující, ne prodejce.
Ale aspoň jsi sem dal zásadní informaci že jde o ohnilej konektor, takže předpokládám že stačí očistit piny a pojede to. Pro dlouhodobou opravu dobastlit izolaci konektoru proti vodě.
Jedno vim jistě, Českýmu zastoupení ani servisní síti Hjondé vydělat nedám.
Očistit dobastlit nebylo myšleno aby se závada zopakovala (až po záruce), ale např. aby mohl jezdit než seženou díly (a když se to udělá dobře tak to klidně přežije auto)... Chápu nedodržíš předepsaný postup tak případný problém půjde za tebou, můžeš mu to jen poradit nebo to udělat jako bokovku mimo servis..
Ojeb a kroucení nejsou jen fámy, nějaký to nový auto jsem měl a v autorizáku jsem to potkal několikrát, i v menších servisech. To že 90% servisů nedělá dobře je smutný fakt. Nejen kvalita ale i přímo úmyslné podvody.. Čep řízení chcípne po 5kkm a dozvíš se že to je silnicema, reklamace se zamítá a můžeš se soudit.. Ad kroucení - známýmu v záruce skočil rozvod, kroutili se jak hadi a fungovat začli až po dopisu od právníka. Taky autorizák (a veškerá údržba + garančky byly u nich)
@boban: To je trochu problem, protoze dnes u "bezneho" auta na atmosfericky motor az na vyjimky (Mazda) tezko narazite. Navic tazatel se pta na motor s turbem. Presnou specifikaci hyundai motoru neznam a jsem liny ji hledat, ale urcite bude mit prime vstrikovani, start-stop, "chytre" dobijeni mozna i filtr pevnych castic, vypinani valcu, variabilni casovani ventilu, vodou chlazene turbo atd.
Jinak pri zrychleni to chce lepe merit. Takto optimisticke hodnoty zrchleni neuvadi ani vyrobce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.