Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dostanu pokutu?

Od: hello3 odpovědí: 5 změna:
Přijela jsem na parkoviště, potřebovala jsem si jen něco vyřídit telefonicky, ani jsem nevystupovala z auta. Cca 10 minut sedim, telefonuju, přijde strážník městské policie, evidentně dost špatně naladěn a buší na okno. Otevřu a spustí, že stojím v zóně a kde mám lístek. Řekla sem, že jsem ještě ani nestihla vystoupit z auta a že sem si značky asi nevšimla. Začal řvát, že se na to může vykašlat, ať si jdu okamžitě koupit lístek, nebo mi vypíše bloček a odkráčel. Vzhledem k tomu, že už sem měla dotelefonováno, tak sem nepovažovala na nutné si platit parkování, když už jsem chtěla odjíždět. Tak jsem z parkoviště odjela, přičemž mě strážník propichoval pohledem.
Napadlo mě, nemůže mě za tohle nějak zpětně pokutovat? Nechtěl OP, takže nemá žádné údaje kromě SPZ, ale vrtá mi to hlavou.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Od něj už ne, ale záleží na městě a barvě zóny a jestli vás nevyfotia 2 kontrolní auta po sobě.

martinkupka
hodnocení

1x

pokud to bylo v Nigérii, žádná pokuta nehrozí

Jinak naši strážníci normálně pozdraví, představí se se jako měpo, stručně řeknou že se dopouštím možného přestupku atd...na mne nikdy nikdo neřval a na okno mi nebušil, ani lopatou ani botou

tuto běžnou životní situaci lze popsat normálně, nebo jí s vědomím vlastní viny co nejvíc dramatizovat, takže nakonec je hlavním viníkem v očích čtenářů městský policajt, bez ohledu na to, že ON za tím volantem nesedí...

někdy stačí málo, nečumět do mobilu ale všímat si dopravního značení...

hodnocení

1x

Začal řvát, že se na to může vykašlat,*****vždycky si říkám, jak to bylo doopravdy...

žádné údaje kromě SPZ****to mu stačí, zadokumentovat přestupek a SPZetka vozidla. Zřejmě z toho nic neudělal.

re4zon
hodnocení

0x
Ne. A pro priste - s podobnymi individui se nebavime.

ttt
hodnocení

0x

ne, pokuta nehrozi.

Mestska policie = vybiraci poplatku, ktera jdou do prijmu mesta

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]